The Morning Show

Aloittelin Apple TV+ palvelussa The Morning Showta muutamia viikkoja sitten, mutta vasta nyt kun sain tuon vuoden ilmaisen kokeilun, niin pääsin kunnolla sarjan pariin. Sarjan alku oli todella todella mielenkiintoinen, mutta viimeisiä jaksoja kohden sarja alkoi jotenkin hieman puuduttamaan. Joo, kyllähän siinä rakennettiin huolella loppuhuipennusta, mutta sekin mielestäni jotenkin painui hieman kasaan. Fiilis olisi se, että yritystä oli paljon, ajoittain jopa hieman liikaakin. No, eipähän tarvitse paljon arpoa, että onko tähän jatkoa tulossa myöhemmin.

Kokonaisuudessaan kuitenkin hyvä sarja ja toki hyvinkin paljon ns. ajankohtaista asiaa, vaikkakin tämä meetoo homma onkin jo jäänyt hieman taka-alalle. Eikä pahemmin myöskään haitannut, että sarjassa pyörittiin lähinnä tutuissa New Yorkin maisemissa. Kutenkin uuden palvelun lanseeraukseen aina kuuluu, niin sarjaan oli saatu rekrytoitua hyvinkin korkean tason näyttelijöitä kuten Jennifer Aniston, Reese Witherspoon ja Steve Carrell. Steve Carrell herättää paljon ajatuksia, erittäin hyvä näyttelijä, mutta kuin kaksoisolento hyvästä ystävästäni ja entisestä valmentajastani. Näyttelijät ovat muutenkin sarjassa varsin hyvää tasoa ja kaikesta näkee, että tähän sarjaan on todellakin panostettu aika paljon. Ei ole varsinaisesti kovinkaan suuri yllätys, että sarja on saanut myös palkintoja.

Apple TV+ palvelusta pitää kommentoida sen verran, että kaikki tuntuu toimivan varsin hyvin. Palveluhan sinällään on hyvinkin Netflixin kaltainen, mitään suuria yllätyksiä ei siltä osin ole tullut. Kuvanlaatu on priimaa ja äänet erittäin hyvät, tässäkin sarjassa jopa Dolby Atmos, vaikka sille ei nyt mitään varsinaista tarvetta ollutkaan. Odotan suurella mielenkiinnolla kun pääsen taas jatkamaan katselua seuraavaksi (myös jo aloitetun) The See sarjan kanssa, jossa äänet sitten ovatkin aivan eri tasolla sisällön puolesta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s