Jack Reacher

Jack Reacher on ollut pitkään mielissä, mutta jotenkin sen katsominen nyt vaan on jäänyt. Jostain kumman syystä tuo leffa tuli tänään jälleen ajatuksiin ja sen jälkeen päätin tsekata löytyisikö tuota Netflixistä. Ensimmäinen osa löytyi, joten päätin pyöräyttää tuon ruudulle. Olin itse asiassa lähellä katsoa suoraan myös tuon toisenkin osan, mutta tutkailtuani hieman vaihtoehtoja, totesin, että tuon leffan saa Ebaystä noin samalla hinnalla kuin Itunesista, joten vuokrauksen tai digitaalisen version sijaan päätin laittaa tuon tilaukseen. Odotukset erittäin korkealla tuon suhteen, sekä tämän ensimmäisen osan vuoksi, että toisen osan trailer perusteella. Jep, ja molemmat siis on ennenkin toki nähty.

Se, että tämä ensimmäinen osa on nähty aikaisemmin, ei tällä kertaa haitannut kyllä yhtään. Leffassa oli osia, jotka olivat muistissa, mutta toisaalta niin vähän, että tuntui kuin olisin leffaa katsonut vasta ensimmäistä kertaa. Leffa oli äärimmäisen hyvä ja viihdyttävä. Toimintaa riitti, mutta toisaalta leffan ideana oli enemmän muu kuin varsinainen toiminta. Pitää myös todeta, että vaikka Tom Cruise onkin ikuinen Mission Impossible, niin tässä leffassa pystyi jonkin verran etäisyyttä tuohon sarjaan ottamaan. Ei silti, kyllähän Tom Cruise silti on aina Tom Cruise, eli herran olemuksen ja tyylin kyllä tunnistaa, eikä tuosta persoonasta kovinkaan helpolla enää saa mitään täysin uniikkia roolia.

Leffassa äänet olivat aikansa huomioiden varsin hyvät, vaikkakin toki vain 5.1 raita olikin. Huomasin tosin leffan aikana sellaisen, että äänenvoimakkuutta piti säätää aika paljon kovemmalle kuin aikaisemmin, jos edellisellä kalibroinnilla kuunneltiin yleensä noin 70-75db välillä, nyt Arcamia piti vääntää aina 80db asti, jotta äänentaso oli hyvä. En ole aivan varma mistä tuo johtuu, mutta olisikohan näillä etukanavien Klipschien porttin sulkemisella jotain tekemistä tämän asian kanssa? Joka tapauksessa mikä ikinä syynä sitten onkin, niin tällä hetkellä etukanavat kuulostavat paremmilta kuin koskaan. Surroundien ja Atmoksien tasoon tarvitaan vielä lisää materiaalia, tosin sivukanavat ainakin toimivat jo tälläkin hetkellä ja 5.1 materiaalilla erittäin hyvin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s