Talullah

Taa-lullaah its eeeasy.. Jonnet ei ehkä tiedä, mutta Agnes Pihlavan Idolssissa vuonna 2013 esittämä Talullah on jättänyt ikuiset muistot tuosta sanasta ikuisesti mieleeni. (https://www.youtube.com/watch?v=CX7hE94h6To) Varmasti osittain senkin vuoksi tämä Netflixin Talullah leffa on osunut hyvin tarkasti silmiin siitäkin huolimatta, että leffan nimi on yksikertaisesti vain tämän pääosan esittäjän nimi ja biisillä ei ole mitään tekemistä leffan kanssa. Olisi kuitenkin voinut olla.

Hyvä kuitenkin näin, sillä leffa oli kyllä muutenkin todellakin katsomisen arvoinen, ja tälläkin kertaa herätti todella paljon ajatuksia siitä, kuka tässä maailmassa oikeasti omistaa oikeuden päätöksestä tehdä lapsia. Lisääntyminen on jokainen täysin oma päätös, mutta silti voimme laeilla rajoittaa ihmisten toimintaa vaikka kuinka paljon. Pitäisikö lasten tekeminen olla lakisääteinen juttu, ehkä pitäisi, ehkä ei, mutta ainakin monta tämänkaltaista surullista kohtaloa, jotka tässäkin leffassa nousevat esiin, voitaisiin maailmassa välttää.

Leffa oli tosi koskettava, mutta kuitenkin varsin realistinen kertomus vaikeista elämänkohtaloista. Leffan kaikesta ikävästä huolimatta kertoi kuitenkin lopulta suurista sydämistä ja siitä, että pahoissakin tilanteissa toivoa vielä voi olla. Elämä on ihmeellinen paikka, josta selviää jokainen tavalla tai toisella. Talullaaaah, its easier to live alone than fear the time its over..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s