Gallows ja Close

Aamu alkoi tänään leffalla Gallows ja päättyi leffalla Close. Valitettavasti tuo Gallows leffa ei vaan saanut missään vaiheessa päätöstään, vaan leffa oli vaan yksinkertaisesti pakko lopettaa kesken. Olen joskus ennenkin maininnut, että hyvin harvoin jätän elokuvaa kesken, mutta nyt kyseessä oli vaan yksinkertaisesti niin huono elokuva, että sitä ei vaan pystynyt enää jatkamaan. Leffa tuskin olisi alun perinkään hirveästi kiinnostanut, mutta koska kyseessä oli Atmos elokuva, jonka löysin erittäin halvalla Oulunkylän Filmtownista, niin pakkohan se nyt sitten oli ottaa mukaan ja katsoa. Leffa näytti todella surkeasti tehdyltä kotivideolta, eikä siinä ollut yhtään mitään mikä olisi saanut yhtään enempää tuhlaamaan aikaa.

Leffa olisi siis pakko lopettaa ja vaihtaa tilalle jotain muuta. Netflixin listalla on pitkään odottanut elokuva Close, jota tähdittää Noomi Rapace. Itse muistan Rapacen tietysti parhaiten aivan huikeasta Lisbeth Salanderin roolista Stieg Larssonin Millenium sarjassa. Tuonkin sarjan muuten voisi joskus taas katsella uudeelleenkin. Close vaikutti muutenkin hyvin mielenkiintoiselta leffalta lähtökohdiltaan, tosin leffan juoni nyt ei aivan sitä ollut mitä kuvittelin. Eipä tuo sinällään juurikaan haitannut, sillä leffan juoni muodostui lopulta paljon paremmaksi, kuin osasin edes odottaa. Rapace oli leffassa varsin hyvä, mutta muu näyttelijäkaarti ei nyt aivan täysin pysynyt perässä. Jotenkin hieman halpa fiilis tästä leffasta jäi, vaikka muuten kyllä leffasta aika paljon tykkäsinkin.

Leffan äänistä ja kuvasta ei tällä kertaa ihan hirveästi tarinaa synny, kuvan laatu oli HD, mutta ei aivan sitä Netflixin huonointa laatua, vaan kuvanlaatu oli ihan tyydyttävää tasoa. Äänet olivat leffaan asialliset, mutta ei kovinkaan erikoiset. Takakanavista ei juurikaan mitään ääniä kuulunut, luukunottamatta muutamaa auton ohi ajamista sivulta. Edessä leffan ehdoton kohokohta oli parin auton ajaminen koko huoneen leveydeltä läpi. Oli todella siistiä kun auton ääni kuului ensin vasemman seinän sisältä, sen jälkeen auto kulki ruudun läpi ja oikealta seinästä läpi. Tarkkuus edessä on nyt Toe-Innin jälkeen parantanut aivan huimasti. Siistiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s