Cloverfield Paradox

Sattumalta hyllystä on pitkään löytynyt 10 Cloverfield Lane elokuva, jonka olen joskus ensimmäisten Atmos-leffojen joukossa ostanut. En tykännyt leffasta pätkääkään ja pidin sitä todella outona. Nyt kuitenkin tuo jatko-osa, eli Cloverfield Paradox piti myös hankkia, kun se kerran Oulunkylän Filmtownista halvalla löytyi. Odotukset eivät olleen kovinkaan korkealla, mutta Atmos leffa on Atmos leffa ja ainakin jonkinlaisia odotuksia oli myös leffan äänille, olihan kyseessä kuitenkin jonkin sortin scifiä.

Leffa vastasikin pitkälti odotuksia. Itse leffasta en saanut taas millään kiinni, en pitänyt juonesta, enkä suoraan sanottuna oikein taas ymmärtänyt koko leffaa. Äänien osalta leffa tarjosi paljon ääntä huoneeseen ja ajoittain meno oli jopa todella hyvää. Etenkin leffan alku oli hurjaa menoa, todella upeaa Atmos iloittelua kaikkien kaiuttimien voimalla. Subbaritkin olivat lähteä lentoon, vaikka SVS:n ominaispaino n. 80kg vähän jarruttelikin. Leffa tarjosin muutenkin paljon hyvä ja tarkkoja Atmos- ääniä, mutta kun elokuva ei itsessään juurikaan napannut, niin äänetkin hukkuivat vähän tylsyyteen.

Tämä on varmasti taas yksi niitä leffoja, joka oli kiva nähdä, mutta tuskin tulee nähtyä uudelleen. Eikä kyllä leffasarja muutenkaan suuria ilonaiheita herättänyt, eli edellinenkin osa saa jatkaa oleiluaan hyllyssä, tai vaikka myydä pois. Jokainen saa tietysti tykätä mistä haluaa, mutta kyllä henkilökohtaisesti edelleen aina tulee mietittyä, mistä iso määrä ihmisiä löytää motivaationsa näihin Sci-fi leffoihin. Minulle ne ei oikein yleensä uppoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s