Gemini Man

Eilen tarjottimelle laitettiin Gemini Man ja oletusarvona oli tarjoilla parasta kuvanlaatua mitä huoneessa on koskaan nähnyt. Näinhän siinä aika pitkälti myös kävi, Gemini Man todellakin tarjoaa aivan uniikkia kuvanlaatua 60fps laadulla. Tämä leffahan tuli nähtyä jo leffassa ja silloin kyseessä 3D näytös ja Atmos teatteri. 3D kovanlaadulla tämä leffa oli aivan älyttömän hyvä, mutta eipä jäänyt fiilis tänään yhtään sen huonommaksi. Tykkäsin leffasta todella paljon 3D:nä, mutta en sitä varsinaisesti tänään kuitenkaan kaivannut. Tämä olisi varmasti ollut kiva katsoa myös kotona 3D-lasien läpi, mutta toisaalta, tämä on niin huikeaa reference materiaalia kuvan puolesta, että ehdottomasti levy joka pitää hyllystä löytyä.

Kuvan laatu oli todella uskomattoman tarkkaa ja mikään yksityiskohta ei jäänyt kyllä huomaamatta. Ero normaaliin hyvään laatuun oli todella valtava, välillä tuntui että jopa hieman liiankin hyvä, jos sellainen nyt on mahdollista. Tämä fiilis tuli ehkä lähinnä tosi tummissa kohdissa, jossa ei ole hamoja tottunut näkemään niin selkeinä, ikäänkuin olisivat valossa. Vaikea tämän jälkeen on edes kuvitella mihin 8k:ta tarvitaan. Will Smithin kopio toimi myös varsin hyvin ja laatu siinäkin oli huikea. Ei tarvinnut paljon miettiä onko kyseessä aito kaksoisrooli vai kopio, sillä niin hyvin tämä tietokoneversio herrasta oli kuvaan saatu. Pienten yksityiskohtien katsominen esimerkiksi taistelukohtauksissa oli aavistuksen helpompaa seurattavaa tässä kuin 3D versiossa. Kuva todellakin oli käsinkosketeltavan aito.

Äänien puolesta leffa oli jotakuinkin normaalin UHD-levyn hyvää tasoa. Muutamassa kohdassa käytiin todella syvissä hertseissä, mutta todella todella puhtaasti. Atmosta käytettiin hyvin, ja kokonaisuutena tämä toimi mielestäni paljon paljon paremmin kotona kuin leffassa. Äänissä oli paljon hyvää, ja jotenkin paljon selkeämpää ääntä kuin mitä muistelin leffassa olleen. Äänimaailma oli todella kivaa kuunneltavaa, ja vaikka äänen taso olikin kohtalaisen korkealla, niin ääni oli todella puhdasta. Kyllä tämän leffan voi ehdottomasti katsoa uudelleenkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s