Ocean’s Eleven

Retropäivä jatkui illalla nyt jo lähes pari kymmentä vuotta vanhalla Ocean’s Eleven leffalla. Klassikko, joka on saanut sekä useamman virallisen jatko-osan, että avannut tietä monelle muulle saman genren leffalle. Ocean’s Eleven on leffa, jossa ei ole jätetty mitään sattuman varaan. Joo, juoni on mestarillinen ja yksinkertaisesti parasta tässä leffassa, mutta sitä kuljettamaan on hankittu koko Hollywoodin tähtikerma, vai miltä kuulostaa nimet George Clooney, Matt Damon, Andy Carcia, Brad Pitt, Bernie Mac, Julia Roberts, Don Cheadle ja Sandra Bullock.


Eipä taida maailmasta montaa leffafania löytyä, joille tämä leffa ei olisi tuttu, sen verran suositusta leffasta on kyse. Itsekin olen leffan varmasti useammankin kerran ehtinyt näkemään, mutta hyvin se maistui tälläkin kertaa. Illalle oli The Rockin jälkeen toiveissa jotain hieman rauhallisempaa ja sitä tämä leffa todellakin tuo. Rauhallista, aavistuksen keskittymistä vaativaa, mutta silti kevyesti huumorin puolelle menevää. Leffan kuvan laatu luonnollisesti ei Netflixissä ollut kovinkaan hyvää, mutta menoa se ei tänään yhtään haitannut. Huomasin muuten myös tänään, että jos vähääkään viitsii Netflixissä käyttää aikaa leffojen etsintään, niin ihan kivoja vanhoja leffoja sieltä löytyy. Tosin, Con Airia tai Face Offia en kumpaakaan sieltä löytänyt. Niin tai näin, kiva leffa-ilta ja tästä taas seuraavaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s