Gulliverin Matka 3D

Eipä jäänyt sitten paljon käteen tämän päivän leffasta, lähinnä puolitoista tuntia tuhlattua aikaa. Löysin tämän leffan Prisman alehyllystä pari viikkoa sitten, ja myönnettäköön, että oletusarvo leffalle ei ollut kovinkaan korkealla, vaan tiesin jo etukäteen, että tämä leffa tuskin tulee minua juurikaan innostamaan. No, koko leffan hankinnassa ainoa syy olikin 3D, josta pitää jälleen kerran todeta, että 3D toimii.

Leffan kuva oli varsin hyvää tasoa, vaikkakaan ei aivan muutaman muun 3D leffan tasolle päässytkään. Joka tapauksessa 3D oli jälleen hieno kokemus, näitä levyjä tarvitaan lisää, mutta ehdottomasti paremmista elokuvista. Leffan äänet olivat ihan ok, mutta ei mitään erityistä ja osaltaan niistäkin vei parhaan terän leffan tylsyys, joten puolen välin jälkeen ei jaksanut enää kunnolla keskittyä koko leffaan.

Eipä tästä leffasta paljon jäänyt jälkipolville siis kerrottavaa. Tällekin leffalle varmasti löytyy oma katsojakuntansa, mutta valitettavasti minä en ole yksi niistä. Väkisin tehtyä huumoria, joka ei ainakaan minua juurikaan naurattanut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s