Joka miekkaan tarttuu

Maantai-iltaan taas vaihteeksi leffaa Netflixin puolelta ja elokuvana Espanjalainen Joka Miekkaan Tarttuu. Eipä pettänyt kansainvälinen leffavalinta Netflixistä tälläkään kertaa, vaan jälleen kerran erittäin hyvä elokuva. Elokuvan tarina perustuu mieheen, jonka vaimo on juuri viimeisillään raskaana samalla kun historian kummitukset nostavat päätään. Onko historian taakka kuitenkin suurempi kuin ruusuinen tulevaisuus?

Elokuvan juoni on mielenkiintoinen, ei nyt tosin silti mikään erityisen yllättävä tai ainutlaatuinen. Juoni kuitenkin pysyy hyvin kasassa ja leffa pitää mielenkiintonsa aivan loppuun asti. Leffa ei anna liikaa kerralla vaan avaa menneisyyden verhoa pala palalta. Elokuvan loppu ei ehkä ole aivan sitä mitä odottaa sopii, mutta ainakin so oli hieman erilainen kuin yleensä.

Äänien osalta leffa oli varsin maltillinen, musiikki ja tunnelma loi elokuvaan varsin hyvän fiiliksen, mutta mitään erityistä leffan äänissä ei ollut. Mitään erityistä ei tosin tässäkään elokuvassa tarvittu, vaan elokuva perustui lähinnä juonen rakentamiseen dialogin kautta. Hyvä leffa, mutta ei mitään mullistavaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s