10 rules for sleeping around

Lauantai-ilta kaipasi pitkästä aikaa hieman komediaa ja tämä leffa tuli Itunesin 0,99 listalla vastaan muutama päivä sitten. Vaikutti mielenkiintoiselta, tai ainakin katsomisen arvoiselta. Olen aikaisemminkin puhunut jonkin verran komedian vaikeudesta, joten komedioita tulee nykypäivänä katsottua harvoin. Grazy-komediat eivät oikein kiinnosta, tosin niitäkin on jäätävän hyviä, kuten Hangover eli suomalaisittain Kauhea Kankkunen yksi. Romanttiset komedia on usein hyviä, kunhan ne ovat enemmän romantttisia kun komedioita. Sitten on nämä väkisin hauskat, jotka ovat lähinnä vaivaannuttavia.

Tämän päivän leffa ei ollut oikein mitään näistä. En oikein missään vaiheessa päässyt kärryille siitä mikä tässä elokuvassa oli juoni ja tarkoitus. Jos leffan tapahtumat olivat yhtä kaaosta, niin aikalailla samaa voi myös sanoa leffan tekijöiden toiminnasta. Leffassa tapahtui kokoajan aivan liikaa, eikä oikein missään vaiheessa päässyt käsiksi siihen mikä leffan perimmäinen juoni on. Leffassa ei ehkä yritetty niinkään olla väkisin hauska, muutamassa kohdissa ihan aidosti jopa nauroin. Mutta muuten komedian taso ei ollut kovinkaan korkea ja hukkui kaiken yleisen sähellyksen alle. Voisi sanoa, että tilanteiden ei annettu kunnolla kehittyä, jotta ne olisivat muodostuneet hyviksi.

Hieman samoilla linjoilla voidaan olla näyttelijöistä. ”Päähenkilöitä” oli aivan liikaa, eikä oikein missään vaiheessa tiennyt kenen tarinaa tässä kerrotaan. Osa näyttelijöistä varmaan teki työnsä ihan hyvin, mutta roolihahmot jäivät niin kevyiksi, että kukaan ei varsinaisesti noussut esiin.

Eipä siis jäänyt tästäkään komediasta paljon käteen. Kuten todettua, komedia on vaikea laji. Seuraavaksi taas jotain muuta, komediat saa jäädä taas odottamaan parempia aikoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s