Miss Bala

Miss Bala on ollut katsottavien Itunes leffojen listalla pitkään, mutta vasta tänään sen löydyttyä 2,99 listalta päätin siihen tarttua. Gina Rodriquez on erittäin vakuuttava Glorian roolissa ja muutenkin näyttelijäkaarti on varsin onnistunutta. Rodriques on naisena varsin positiivista vaihtelua action leffojen yleensä hyvin miesvaltaisiin pääosan esittäjiin, vaikkakaan tässä Gloria ei action hero olekaan kuin aivan lopussa.

Leffa on erittäin hyvää viihdettä ja jopa juoni on erittäin kelvollinen. Leffassa liikutaan Meksikon huumepiireissä ja juonessa on mukana useita eri tasoja, kaksi kilpailevaa jengiä, huumepoliisi ja lisäksi vielä muutama siviili. Leffassa tapetaan varsin maltillisesti ja jos tapetaan, se tukee varsin hyvin juonta.

Gina Rodriquez vakuuttaa

Leffan äänet ovat ok, mutta ei missään tapauksessa aivan sitä mitä tältä elokuvalta odotin. Räjähdyksiä ja ampumisia on jonkin verran, mutta niissäkin äänet jäävät aavistuksen pehmeän puolelle. Se mitä hieman jäin ihmettelemään oli tekstitykset. En tiedä olenko koskaan ennen katsonut Itunesista leffaa, jossa ei olisi suomitekstejä. Yllätävää. Lopputulemaltaan kuitenkin erittäin hyvä elokuva ja voin hyvin suositella kaikille actionleffojen ystäville.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s