Jumanji

Jumanji on ollut minulle jotenkin hyvin ristiriitainen leffa. Dwayne Johnsson ei ole ollut koskaan kovinkaan suosiossani, lukuunottamatta Fast and Furios sarjaa, ja se varmasti eniten tässäkin leffassa sai vastustamaan tämän katsomista. Toisaalta leffassa oletuksena hyvät äänet, joten jossain vaiheessa tämäkin oli pakko katsoa. 4k versioni kuuluu sarjaan Black Friday hankinnat, ja nyt sekin sitten nähty.

Leffa oli hyvin pitkälti juuri sitä mitä oletin. Varsin keskinkertainen elokuva, joka muistutti hyvin paljon Pixels elokuvaa. Täytyy tosin todeta, että Pixels oli paljon parempi kuin tämä. Dwayne Johnssonista en pitänyt tässäkään, ja muutenkin elokuva ei oikein napannut. Se mikä sentään toi leffaan hieman ulottuvuutta oli näiden pelihahmojen eläminen oman todellisen minänsä kautta.

Se mikä tässä sitten oli kunnossa oli äänet. Atmosta käytettiin todella hienosti ja leffassa oli paljon hienoja tehosteita ja ääntä liikuteltiin todella vakuuttavasti. Muutaman kerran äänet saivat oikein kunnolla hätkähtämäänkin.

Pitääkö tämän jälkeen sitten katsoa seuraavakin osa, niin ehkä pitää, vaikka minkäänlaisia hurraa huutoja ei sen osaltakaan ole ennakkoon odotettavissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s