Netflix sarja – You – Kausi 2

Katsoin jokin aikaa sitten hyvin mielenkiintoisen sarjan Netflixistä. You kertoo seksiriippuvaisesta psykopaatista, joka tappaa kaiken, joka tulee hänen ja ”rakkauden” kohteen väliin. Ensimmäinen kausi oli hyvin mielenkiintoinen ja mielestäni erittäin hyvin tehty ja käsikirjoitettu. Toinen kausi jatkaa samaa rataa, kohde vain vaihtuu (luonnollisesti kun edellinen on kuollut). Seksi ja seksiriippuvuus oli tässä toisessa osassa paljon pienemmässä osassa, nyt keskityttiin ehkä hieman enemmän ihmissuhteisiin ja niihinkin hieman laajemmalla skaalalla.

Sarja jatkaa hyvin samaa rataa kuin ensimmäinen kausi, mutta paljastamatta juonta sen enempää, toinen kausi saa puolivälin jälkeen myös hyvin paljon uusia käänteitä ja sarjan suunta hieman muuttuu, tai sanotaanko näin että laajenee. Joka tapauksessa sarja on edelleen erittäin mielenkiintoinen, ja pari jaksoa ennen loppua oli enää mahdotonta keskeyttää, vaan kaikki piti katsoa loppuun.

Sarja on edelleen hyvin sairas, mutta sitä saa mitä tilaa, tuo ei ollut ensimmäisen kauden jälkeen mikään yllätys. Pidän kovasti sarjan tyylistä, jossa Joe/will kertoo jatkuvasti ajatuksistaan kuin ulkopuolisena kertojana. Näyttelijät ovat todellista priimaa ja kaikki toimii loistavasti. Sarja koukuttaa, mutta on samalla todella viihdyttävä, erittäin hyvää Netflix-tuotantoa kaiken kaikkiaan.

Sarjan loppu on varsin nopeatempoinen ja jättää paljon avoimia kysymyksiä, yllätys yllätys tämä päätös ei jätä pienintäkään epäilystä siitä, onko sarjalle tulossa jatkoa. Sikäli kyllä ei haittaa, että ainakin minä katson tätä mielellään vielä lisääkin. Suosittelen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s