The Jason Bourne Supremacy

Saaga jatkuu kiivaana, ja jälleen mennään yksi pätkä eteenpäin Bournen selvitellessä kadonnutta menneisyyttään. Luonnollisestikin hyvin selvää, että elokuvassa mennään osasta seuraavaan, mutta siitä huolimatta tähänkin osaan on saatu ihan mukava oma juonirakenne. Matt Damon jatkaa Jason Bournena, ja toki näin jälkikäteen olisi hyvin vaikea ketään muuta tuossa roolissa edes nähdä. Onkohan muuten Damon tehnyt saagasta suoraan pitkän sopimuksen, vai onko tässä ollut mahdollisuus, että päähenkilö olisi muuttunut kesken saagan? Jos saagasta on tehty lyhyempiä sopimuksia, voin kuvitella, että Damon on saagasta saanut kokonaisuudessaan ihan kiitettävän korvauksen.

Leffa oli jälleen kaikin puolin erittäin viihdyttävä ja nautinnollista katsottava, mutta siitäkin huolimatta äänissä ei tällä kertaa ollut mitään maagisen hyvää. Tällä kertaa keskityttiin enemmänkin takaa-ajoihin, joissa toki ääntä riitti. Millään ei kuitenkaan malttaisi odottaa mihin tämä vielä äänien osalta johtaa, ollaanhan kuitenkin tämänkin osan kohdalla vasta vuodessa 2004, kun kotikäyttöön DTS:X on julkaistu vasta vuonna 2015 . Eli joka tapauksessa jälkikäsiteltyä materiaalia ovat kaikki nämä alkupään jaksot.

Myöskään kuvanlaatu ei aivan priimaa vielä tässä osassa ollut, mutta varsin hyvää joka tapauksessa näin vanhaksi elokuvaksi. Paljon haasteita kuvanlaadulle tässäkin elokuvassa toi se, että varsinaisesti aurinkoisilla rannoilla ei leffassa paljon pyöritty. Ei muuta kuin kohti seuraavaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s