Lemmikkien Salainen Elämä 2

Illan päätteeksi pääsin vielä katsomaan toisenkin leffan, tällä kertaa parhaassa mahdollisessa seurassa eli lapsien kanssa. Lemmikkien Salainen Elämä 2 Itunesista ja leffassa Atmos-äänet, tai siis piti olla. No, leffassa olisi ollut Atmos äänet, jos se olisi katsonut orginaaleilla äänillä, mutta suomiversiossa niitä ei sitten ilmeisesti ollut. Animaatio elokokuvat ovat yleensä todella hyviä äänien puolesta, osittain tämäkin, mutta aivan niin vakuuttavaa meno ei ollut kuin parhaimmillaan.

Leffa oli kuitenkin kohtuullisen hauska ja ainakin lapset nauroivat kippurassa jatkuvasti. Juoneltaan leffa ei ensimmäisen osan tasolle päässyt, ainakaan mitä siitä muistan. Senkin olen muuten Atmos-versiona hankkinut myös levynä, pitäisi varmaan verestää muistoja senkin suhteen jossain vaiheessa. Idea leffassa sinällään on todella hyvä ja antaa mahdollisuuksia vaikka mihin. Tällä kertaa ei kuitenkaan aivan sinne ”vaikka mihin” päästy, vaan leffassa oli hyvin paljon kliseitä, sen sijaan, että olisi aidosti keksitty jotain uutta. Juuri tämän takia ehkä ensimmäinen versio toimi paremmin. Kiva leffa joka tapauksessa ja ennen kaikkea mukava taas pitkästä aikaa katsoa leffaa muksujen kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s