3 Days to Kill

Tänään jatkettiin Itunesin 0,99 leffojen sarjaa 3 Days to Kill leffalla. Kevin Kostnerin leffa oli varsin hyvä ja hauska toimintapätkä. Sinällään lähtökohta mielenkiintoinen, tappaako jonkun jos itsellä on kuolema kulman takana joka tapauksessa, ja mikä sen hinta olisi. Toisaalta, tässä leffassa ei asiaa pohdittu kovinkaan syvällisesti, sillä tappoja Kostnerin esittämällä Ethanilla oli takana jo muutenkin kiitettävä määrä. Suuri määrä tappoja alla panoksena kuitenkin mahdollinen parantuminen, ei tainut olla kovinkaan no braner tämä päätös.

No, mutta siitä huolimatta, tykkäsin leffasta varsin paljon. Leffan kuvanlaatu oli erittäin hyvää, eikä äänissäkään ollut mitään valittamista, tosin parhaat palat leffan lopusta piti katsella lähes ilman ääniä. Juoni oli hyvä ja sisälsi jopa jonkin verran hyviä juonenkäänteitä. Ehdottomasti elokuvan parasta antia oli kuitenkin erittäin leppoinen ja jopa hyvin humoristinen kokonaisuus. Välillä käytiin vähän tappamassa, hetken päästä oltiin taas hyvää isää ja ennen kaikkea hauskaa oli se kun kesken tappamaan menon puhelu tyttäreltä keskeytti ns. varman keikan hoitamisen, ehtiihän sitä nyt tappamaan myöhemminkin. Lisäksi nämä ”kuulustelut” olivat erittäin hauskoja, erilaisia.

Tämäkin leffa oli vuodelta 2014 enkä ollut tästäkään ennen kuullut. Kevin Kostner tekee edelleen roolin kuin roolin niin järkkymättömällä ammattitaidolla, että hirvittää. Valittamista ei ollut muissakaan rooleissa, vaan elokuva oli varsin hyvin roolitettu. Tämä leffa oli todellakin sellainen hyväntuulen action leffa, suosittelen lämpimästi tutustumaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s