A Walk Among the Tombstones

Tänään tuli katsottua myös toinen leffa, tosin kahdessa osassa. Aamulla aloitin leffan A Walk Among the Tombstones Itunesin 0,99 tarjonnasta, mutta valitettavasti joutui tällä kertaa jättämään leffan kesken ja jatkamaan sitä illalla loppuun. Leffa oli varsin hyvä, vuonna 2014 tehty pätkä, jossa pääosassa Liam Nelson. Kyseisestä leffasta en ollut ennen kuullut ja itseasiassa olin jopa hieman yllättynyt, että kyseessä oli näinkin vanha elokuva. Leffa oli joka tapauksessa erittäin hyvä ja juoneltaan varsin mielenkiintoinen. Ennen kaikkea leffa oli todella hyvin tehty ja piti vahvasti otteessaan alusta lopppuun asti.

Äänellisesti leffa ei tarjonnut mitään tajunnan räjäyttävää, mutta perustoiminta kuulosti tälläkin kertaa erittäin hyvältä. Erityisesti nautin siitä, että esimerkiksi myrskyt ja ukkoset kuulostavat nykyään todella vakuuttavilta, ihan aidoilta. Surroundeihin on todella tullut iso parannus, vaikka aluksi epäilin koko kanavien merkistystä (en olemassaolon vaan laadun tärkeyden). Sikäli tänään sai myös näihin ääniin loistavan vertailukohdan kun tämän leffan välissä kävi katsomassa Porvoon Biorexin uutta Atmos salia. Loppufiilikset olivat hyvin odotetut, Biorex kuulosti todella loistavalta, mutta ei anna kuitenkaan mitään syytä siihen miksi en mielummin katsoisi leffaa kotona. Sen tuo käynti Biorexissä tänään tosin osoitti, että jollain aikavälillä tuo 7.2.4. on kotonakin taas saatava täydennettyä, saa nähdä millä aikataululla se sitten tapahtuu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s