Samassa Juonessa – Romantiikkaa iltaan

Ilta kaipasi tänään vielä hieman romanttista komediaa, joten Netflixistä tähän tarpeeseen löytyi Samassa Juonessa niminen leffa, jossa pari kiireistä johtajan assistenttia naittavat pomonsa yhteen, että saisivat edes hetken rauhaa. No, jokaiselle varmaan tässä vaiheessa on juoni selvillä, eli lopulta pomoista ei tule pareja, vaan naittajista. Siinä vaiheessa sitten tapahtuukin kaikenlaista pientä säätöä.

Leffa oli tähän genree varsin leppoisa pätkä, eikä niin sanottuja noloja hetkiä juurikaan tullut. Hyvän romanttisen komedian tavaramerkki on ehdottomasti se, että myötähäpeäkohtauksia on mahdollisimman vähän ja niitä tässä ei ollut kuin pari todella pientä ja mitätöntä.

Yksi syy leffan valintaan oli jälleen kellonaika, eli jotain piti katsoa, johon ei tarvita ääniä. Ääniä tähän leffaan ei kyllä pahemmin tarvittukkaan, mutta ajoi tällä kertaa asiaansa varsin hyvin. Ehdottomasti ihan positiivinen leffa, jos kaipaat kevyttä romanttista komediaa päivään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s