Drive – Netflixin sekoitus Fast & Furiousta ja Oceans:sia

Mitä syntyy, jos yhdistetään hieman Fast&Furious ja Oceans leffoja? Jälleen kerran aivan mahtava Intialainen elokuva Drive. Tämä leffa löytyy Netflixistä ja suosittelen todellakin kaikkia tämän leffan katsomaan. Leffan yleisilme on todella hyväntuulinen. Päätin jo kauan sitten sopivassa välissä tämän elokuvan katsoa ja innostus elokuvaan syntyi siltä pohjalta, että elokuva vaikutti todella paljon Fast & Furious tyyppiseltä leffalta. Sitä se olikin, mutta ennen kaikkea positiivisesti yllätti leffan loistava Oceans tyyppinen juoni.

Molemmat Fast & Furious ja Oceans leffat ovat olleet omia suosikkeja jo pitkään ja kun niistä otetaan molemmista parhaat palat syntyy todella hyvä elokuva. Oceans leffoista tuttua kuvausta käytettiin hienosti hyväksi ja näyttelijätyö oli leffassa todella hyvää ja jokainen sopi rooliinsa loistavasti. Sen lisäksi, että roolitus oli onnistunut loistavasti, hoisivat jokainen näyttelijä myös näyttelemisen loistavasti. Pakko sanoa, että nämä Intialaiset elokuvat ovat viime aikoina todellakin päässeet yllättämään positiivisella tavalla.

Leffassa äänet olivat myös varsin hyvin kohdillaan. Tykkäsin leffassa ennen kaikkea muutamasta kohtauksesta, jossa käytännössä vaan soitettiin hyvää musiikkia ja bailattiin. Musiikilla ei sinällään ollut paljonkaan tekemistä itse juonen kannalta, mutta nämä kohtaukset saivat joka kerta todella hyvälle mielelle, ja jykevä basso tuntui luissa ja ytimissä. Leffassa surroundkaiuttimia käytettiin todella hienosti hyväksi ja elokuvan miksaus oli varsin kivaa kuunneltavaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s