Blackway

Oletko joskus nähnyt huonoa rooliatyötä Anthony Hopkinssilta? Enpä taida olla minäkään. Tänään hieman itselleni tuntemattomampi leffa Blackway katsottavana Netflixin jenkkipuolelta. Leffa on julkaistu vuonna 2015 ja kertoo pienen kylän ihmisjahdista hitaasti, mutta hyvin laadukkaasti. Leffa oli todella mukavaa katseltavaa ja Anthony Hopkinsin roolityö toi jäätävän rauhallisuuden tähän tavallaan paljon toimintaa sisältävään leffaan. Hopkinsin olemus sai kaikki action kohtaukset näyttämään kuin hidastetuilta kohtauksilta. Myös Julia Stilesin roolityötä on jälleen pakko kehua. Todella ilmeetön, mutta vakuuttava suoritus, joka ei jättänyt mitään toivomisen varaa.

Elokuva kesti vain puolitoista tuntia, mutta oli täyttä tavaraa alusta loppuun. Leffaa oli kiva katsoa ja vaikka tällä kertaa joutuikin taas katsomaan leffan lähestulkoon ilman ääniä, oli äänetkin silti varsin positiiviset. Toki tämäkin leffa olisi pitänyt katsoa kunnon äänillä, mutta toimi kyllä näinkin. Kuvanlaadusta taitaa olla turhaa edes mainita, hyvin tumman puhuva elokuva Netflix HD laadulla.

Tänään tuli laitettua myös nuo Monitor Audion RSFX takakaiuttimet koemyyntiin. Jos saan ne kohtuullisella hinnalla myytyä ennen kuin Torissa olevat Klipschit menevät, saatan jopa päätyä vaihtamaan takakanaviin hieman etukaiuttimien kanssa paremmin sarjaan sopivaa kaiutinta. Tällä kertaa kuitenkaan lisää ei osteta ennen kuin vanhat on myyty, sen verran hyvin nuo vanhatkin toimivat, että mitään pakkoa niitä ei ole vaihtaa. Katsotaan miten käy.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s