Mission Impossible 2

Sairaslomalla ehtii yhtä sun toista, joten aamusta lisää Mission Impossiblea kehiin. Muutama askel oli taas tekniikassa menty eteenpäin, eli siis puhun elokuvan sisällöllisestä tekniikasta. Leffaan oli saatu mukaan jo vähän kännykkää ja tietokoneetkin näyttivät jo tietokoneilta. Mission Impossible on yksi niitä elokuvia, jotka heti ensimmäisestä osasta lähtien nojaavat hyvin vahvasti erilaiseen teknologiaa, ja etenkin tämä kasvojen vaihto on ollut isossa osassa jo heti ensimmäisestä osasta lähtien. Olisi muuten mielenkiintoista tietää, että onko tämä (jossain muissakin leffoissa nähty) kasvojenvaihto/naamarihomma lähtenyt liikkeelle juuri tästä elokuvasta vai missä vaiheessa tätä on ensimmäinen kerran isosti tehty?

Elokuvan kuvanlaatu oli aika kehnoa, ajoittain jopa todella huonoa. Ymmärrettävää, mutta jotenkin kuitenkin odotin jo tälläkin taholla hieman parempaa, tässä elokuvassa kuvanlaatu kuitenkin pisti silmään ajoittain jopa enemmän kuin ensimmäisessä jaksossa. Äänen laadussa aika edelleen näkyy, mutta Mission Impossible tunnari on siitäkin huolimatta aivan jäätävä jaksosta toiseen. Kyllähän tässä leffassa muutenkin oli paljon äänellisesti hyvää, mutta kyllä nämä vanhat silti ovat vielä kaukana nykypäivästä.

Juoni näissä kantaa kivasti ensimmäisestä osasta lähtien eikä tässä toisessakaan osassa mitään valittamista ollut. Elokuva etenee omaa tuttua rataansa tiivisti eteenpäin. Tom Cruisehan nyt on elämänsä vedossa ja lopulta, ehkä jopa niin suuressa roolissa, että kaikki muu uralla on jäänyt pahasti tämän sarjan varjoon. Vaikea tähän rooliin näin jälkikäteen kuitenkaan on ketään muutakaan ajatella. Kiva viihdettä taas, mutta olisiko taas aika välillä katsoa jotain muuta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s