Mission Impossible 1 – Nostalgiaa iltaan

Perjantaina tuli siis ostettua koko sarja Mission Impossiblea. Kaksi viimiestä osaa Atmoksena ja kaipa nää olisi ihan kiva katsoa uudestaan nämä ensimmäisetki ajatteli, mutta mutta.. En voi nyt aivan varmasti sanoa, mutta tämä jo 1996 ilmestynyt ensimmäinen osa on varmasti kyllä tullut joskus jo nähtyä, tai sitten ei. Tippaakaan en muistanut elokuvasta, enkä kyllä ole täysin vakuuttunut, että olisin voinut näin hyvin unohtaa, jos sen olisin nähnyt. Toki silloin kuin tämä ilmestyi olin vasta 14-vuotias, joten leffassa ei tätä ehkä ainakaan ole tullut tuoreeltaan nähtyä, vaikka ajat taisivat tuolloin olla hieman toiset.

Kuvat ja äänet olivat sen mukaisia, kuva ei ollut kovinkaan laadukas, ääni tosin jopa hieman parempaa kuin osasin odottaa. Muutamat räjähdykset olivat ihan hyviä ääniltään, samoin helikopterit kuulostivat aivan kuin Atmosta olisi ollut (Neural:X). Muutenkin muutamissa kohdissa takakavia käytettiin aika kivasti ja uskottavasti. Äänien ja kuvan osalta on taas ymmärrettävä, että leffa on 20 vuoden takaa, mutta siihen nähden olin kyllä positiivisesti yllättynyt. Mission Impossible tunnari on kyllä vakuuttava aina.

Leffasta en tosiaan mitään muistanut, mutta en tässäkään leffasarjassa ihmettele miksi tykkään näistä uudemmista osista. Leffa on taattua toimintaa ja vaikka tietokoneet, internet ja kaikki muu tekniikka on tässä vaiheessa vielä aika alkutekijöissään, niin ovat kuitenkin jo tässäkin vaiheessa aika merkittävästi mukana. Hieman tosin pisti välillä jo naurattamaan kun vanhoja korppuja laitettiin asemaan ja köydelläkin kiivettiin manuaalisti. Ei ihan tapahdu enää uudemmissa jaksoissa. Juontakin näistä löytyy kivasti ja toki näyttelijätkin näissä ovat avain priimaa. Itse asiassa oli aika kiva palata tämänkin sarjan alkuu. Ei tämä nyt aivan Fast and Furiousia voita, mutta lähellä ollaan. Kivaa viihdettä ja onneksi näitä siis vielä viisi edessä.

Jäätäviä internetin alkuaikoja ja sähköposteja, nostalgiaa!
Ihmisvoimin roikutaan millintarkasti katosta, onkohan uusimmissa sama?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s