Silencer ja AV-Lehti

Tänään leffankatsominen meni jälleen aika myöhään ja siitä johtuen piti etsiä jotain hieman lyhyempää pätkää. Valinnaksi osui aika nopeasti Netflixin Silencer. Leffan intro näytti jotakuinkin kohtuulliselta ja itse leffan alussa olin ihan tyytyväinen valintaan. Leffan kuvanlaatu oli taas aika heikkoa Netflixiä, mutta siihen alkaa jo valitettavasti hieman tottumaan.

Joskus intro ja leffan alku voi pettää aika paljon, ja tänään niin todellakin kävi. Leffan juonessa ei ollut oikein mitään ideaa, tai oli ehkä ideaa, mutta ei varsinaisesti mitään uutta tai mielenkiintoista. Loppupeleissä aika tylsä elokuva ilman mitään merkittävämpää sanomaa. Toinen asia mikä tässä leffassa todella ärsytti oli todella surkea näyttelijätyö. Roolitukset eivät olleet onnistuneet ja vuorosanat ja toteutus oli kuin ala-asteen koulunäytelmästä. Leffa ei naurattanut, mutta enemmänkin ärsytti. Pitkästä pitkästä aikaa oli jopa lähellä, että en päättänyt leffaa ennen aikoinaan.

Äänien kannalta leffa oli mielenkiintoinen. Keskibassot jysähtelivät rintaan oikein kunnolla ja dynaamisuuden osalta leffa oli varsin hyvä. Toinen hyvä asia oli leffassa jälleen muutamat surroundien käytöt. Tuntuu, että tuo takasurroundien pieni äänentason nosto on selkeästi parantanut huoneen äänentoistoa takana. Pari kertaa takakanavissa surffattiin todella hienosti puolelta toiselle, ja muutenkin koko äänikenttää (5.1 + Neural:X) käytettiin hienosti hyväksi.

Tänään tuli myös tartuttua ensimmäiseen Black Friday tarjoukseen. Olen pitkään netistä katsellut AV-Lehden mainosta, mutta yhdestäkään kaupasta kyseistä lehteä en ole vielä edes etsimällä löytänyt. Nyt tilasin kolmen kappaleen nettilehdet hintaan nolla euroa, voisi siis sanoa, että ihan kohtuullinen tarjous. Lehden ensimmäinen (minulle) versio valitettavasti ei vielä hurraahuutoja aiheuttanut. Lehti vaikuttaa kaikinpuolin todella laadukkaalta ja muutaman jutun lukeneena itse jututkin olivat kyllä todella kattavia. Se mikä itselle ei napannut oli se, että lehdessä ei leffafanille ollut juurikaan mitään asiaa. AV-puolta lehdessä ei ollut juuri muuta kuin yksi televisio. Televisiot ei itseäni kiinnosta lainkaan, olkkarissa on yksi, ja leffahuoneeseen sellaista ei ikinä tule. No, mutta annetaan lehdelle vielä kaksi mahdollisuutta ja katsotaan mitä niistä tulee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s