The Hunters Prayer

Keskiviikko-iltaan mahtui tänään vielä toinenkin leffa, tosin hakusessa oli jotain hieman lyhyempää tällä kertaa. Valinnaksi päätyi The Hunters Prayer toimintapätkä Netflixistä. Leffan valinnassa tosiaan tällä kertaa oli se, että leffan kesto oli vain puolitoista tuntia. Ei sikäli, että toki tämä leffa näytti muutenkin ihan mielenkiintoiselta ja vaihteeksi taas vähän perinteisempää toimintaa.

Leffa olikin hyvinkin perinteinen toiminta (trilleri), jossa ammuttiin paljon ja välillä ajeltiin kilpaa. Juonessa tällä kertaa ei ollut mitään erityistä, mutta täytyy silti antaa leffalle tunnustusta siitä, että kevyestä juonesta huolimatta varsin miellyttävää viihdettä.

Leffan ääniraita ja kuva olivat 5.1 ja HD tasoa, mutta varsin hyvää sellaista. Neural:X piti huolen jälleen siitä, että äänet tuli miksattua hienosti aktivoiden koko 7.2.4 järjestelmän, mutta eipä silti oteta mitään pois myöskään itse ääniraidalta, joka oli varsin hyvää tasoa. Takakanavia käytettiin varsin mallikkaasti hyväksi suurimman osan ajasta eikä äänissä muutenkaan ollut valittamista. On silti mielenkiintoista kuinka suuri ero kuvan ja äänen laadulla voi samassa striimauspalvelussa olla.

Mietin tänään pitkään, että jaksaako illalla vielä toista leffaa katsoa, vai katsoisiko vain pätkän esim. Hans Zimmeriä. Ihan hyvä kuitenkin, että päädyin leffaan, tämä sopi tähän iltaan vallan mainiosti. Kiva leffa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s