T-34 ja todellinen nautinto

Tänään tuli etsittyä katsotaavaa vaihteeksi Itunesin puolelta ja 3,99 listalta löytyi mielenkiintoinen sotaelokuva T-34. Yllättäen leffan myyntihinta oli sama kuin vuokrahinta, joten tulihan sitten hankittua tämä leffa ihan omaksikin. Tämä omaksi hankkiminen tosin aina hieman mietityttää, levynähän sitä ei hyllyssä ole, joten mitä, jos Apple vaikka päivittää jonain päivänä palveluaan ja vaan ilmoittaa, että leffat häipyvät netistä? Onko näillä mitään takuuta, siitä, että kauanko säilytän omistusoikeuden näihin sähköisiin versioihin ja mitä jos palvelu tosiaan loppuu, saanko niitä enää mitenkään käsiini. Saakohan näitä muuten jotenkin ladattua esim. kovalevylle talteen, pitääkin selvittää.

Montaa leffaa en ole itselleni tuolta edes hankkinut, mutta siellä ne kaikki noin 10 edelleen ovat katsottavissa. Tämän leffan hankkimisesta olen myös ihan tyytyväinen, vaikka ilman tuota hintaa se olisi varmasti jäänyt hankkimatta. Leffa oli kuitenkin todella hyvä. Taitaa olla turhaa edes mainita, mutta jos hankkii elokuvan panssarivaunusta, niin tykillä tulee ja kovaa. Äänet tässä leffassa olivat todella huikeat, vaikka äänentaso ei edes ollut kuin 5.1. On ymmärrettävää, että kun tykillä ammutaan elokuvassa paljon, hyvillä laitteilla se tuntuu luissa ja ytimissä. Jännä kohta muuten leffassa oli kun ammuttiin pari kertaa aseella, oli kuin joku olisi kuiskannut myrskyssä vastatuuleen.

Hyvät äänet eivät muutenkaan jääneet siihen. Jotenkin nykyään sitä aina etsii vain Atmos leffoja, mutta pitää edelleen antaa kunniaa myös Neural:X:lle. Tässäkin raidassa vain 5.1, mutta Neural:X saa äänet kuulostamaan kuin hyvältä Atmos elokuvalta. Tässä leffassa tunnelma ja taustamusiikki toimi todella hyvin, ja sanoisin, että takakanavien hienoinen äänentason nosto on kyllä auttanut. Näitä juttuja tulee nyt todella paljon mietittyä. Netissä olisi yhdet Klipschien kanssa sarjaan sopivat käytetyt surroundit myynnissä ja pakko sanoa että houkuttelee. Mitä niistä sitten olisi apua vai olisiko, en tiedä. Toisaalta turhaa tuhlata rahaa jos niistä ei mitään uutta mihinkään saa, mutta toisaalta saako sittenkin? Itselläni on aina ollut niin sanotusti lievä arvostuksen puute takakanaviin, eikö ne vain riitä että ne on?

Onnitelut voitosta

Leffan juoni pääsi tällä kertaa myös erittäin korkealle. Leffan juoni oli todella selkeä ja kirkas. Elokuva oli lähes kaksi tuntia, mutta hetkeäkään en sitä lyhentäisi. Elokuvan juonta rakennettiin rauhassa, kuitenkin niin, että jännitys pysyi koko ajan yllä ja leffa ei missään vaiheessa jäänyt paikalleen junnaamaan. Olen itse asiassa positiivisesti erittäin yllättänyt, tämä oli kyllä todella hyvä leffa kaiken kaikkiaan ja yhtään sitä arvoa ei vähentänyt erittäin hieno kuvaus.

Leffassa oli paljon todella hienoja hidastuskohtauksia

Leffa oli kuvattu todella hienosti, ja monet tarkoituksenmukaiset hidastukset ja räjähdykset oli kuvattu todella hienosti. Esimerkiksi lopussa kun Saksalaisten panssarivaunu tippuu sillalta, on tilanne kuvatttu todella vakuuttavasti. Kuvan laadussakaan ei ollut valitettavaa vaikka HD laatua vain olikin, mutta kuvaus ennen kaikkea oli mahtavaa. Jos et ole tätä leffaa koskaan nähnyt niin suosittelen vahvasti, etenkin jos kotoa löytyy vähääkään paremmat subbarit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s