Killer Cave

Killer Cave on ollut hetken aikaa piilossa, mutta nyt kun pari päivää sitten tuli taas kaivettua Netflixin USA versio esiin, löytyi odottavien listalta myös tämä. Leffa siis englanniksi ilman tekstitystä ja jonkin sortin jännitystä tulossa. Leffa oli listattu 5.1 ja vaikka leffa ei kovin vanha ollutkaan, kuvanlaatu oli jälleen todella heikkoa Netflix HD laatua. Äänetkään ei tässä leffassa mitään sen suurempaa iloa suonut, puhumattakaan siitä, että aina kun tapahtui jotain niin sanotusti jännittävää, jännitysäänet tulivat jo hyvissä ajoin etukäteen, jotta varmasti tiesi, että kohta jotain tapahtuu.

Elokuvaa tuli pitkästä aikaa katsottua aika sivusilmällä, tämä leffa ei nyt vaan jotenkin lähtenyt käyntiin. Näyttelijätyö oli aika keskinkertaista ja leffa tuntui todella kotikutoiselta. Olihan tässä paljon ainesta ja juoni olisi voinut kantaa paljon pidemmällekin, mutta ei tällä kertaa. Hauskinta varmaankin juonessa oli, että lopussa vielä kaivettiin vahvaa jatko-osan paikkaa.

Pieniä kokeiluja äänien kanssa on tänään myös taas välillä tehty. Katsellessa aikaisemmin Game of Thronesia, säätelin testimielessä takasurroundeja aavistuksen kovemmalle. Toiko se sitten jotain uutta, ehkä aavistuksen, mutta lisää kuuntelua vielä tarvitaan. Tämän leffan aloitin niin, että siirsin tuoleja metrin eteenpäin, kuitenkin vain siirtääkseni ne takaisin hieman myöhemmin. Audiokaupan vierailu sai paljon ajatuksia liikkeelle ja kovasti taas tekisi mieli kaikenlaista. Uusi AVR/Prosessori, lisää kanavia, uusia surroundeja, Atmoksien siirtoa, tuolien siirtoa ja madaltamista, ai että, ei lopu tämä haaveilu. Tämän leffan äänet ja kuva oli sen verran heikkoa, että tuolien siirtely ei ainakaan auttanyt mitään asiaa tippaakaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s