The King

Netflixin uusi, aika paljon huomiota saanut elokuva The King sai tänään ensi-iltansa minun teatterissani. Haastava päivä lähteä tämän tyyppistä elokuvaa katsomaan, kova väsymys ja pieni päänsärky päällä, mutta en sentään tällä kertaa nukahtanut. Elokuva oli hyvässä mielessä aika rankka katsottava, eli dialogi oli niin suuressa osassa, että kahden ja puolen tunnin elokuvaan piti todella keskittyä. Tämäkin elokuva oli Atmos, tosin sitä mahdollisuutta ei ihan hirveän hyvin oltu tällä kertaa hyödynnetty.

Elokuva toi hyvin vahvasti mieleen Game of Thronesin, joskin sieltähän se viimeinen osa kohta on myyntiinkin tulossa, eli siinä mielessä hyvää lämmittelyä siihen. Oliko tämä sitten parempi vai huonompi, vaikea sanoa sillä tässä kuitenkin kyseessä vain yksi elokuva. Elokuva muutenkaan ei mielestäni ollut mikään valtava menestys, vaan hyvin kelvollinen keskitason elokuva. Juoni leffan pohjalla tosin oli erittäin hyvä ja syvällinen, mutta muu leffan ympärillä ei sitten ollutkaan ihan niin hyvää.

Kaksi ja puoli tuntia olosuhteista huolimatta meni varsin leppoisasti, joten varsinaisesti pitkästyttävästä leffasta ei missään tapauksessa ollut kyse. Juoni kehittyi ja meni koko ajan eteenpäin. Ihan hyvä leffa, vaikka odotukset ehkä aavistuksen korkeammalla ennen elokuvaa olivatkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s