Outo Lintu

Tämä påivitys valitettavasti jäi eilen tekemättä, mutta eilen tosiaan tuli katsottua elokuva Outo Lintu Netflixistä. Netflixissä on viime aikoina alkanut olemaan enemmän ja enemmän Atmos materiaalia, joten niin myös tämä elokuva. Elokuvassa Atmosta olikin käytetty monin paikoin melko hyvin, etenkin atmoskaiuttimia käytettiin todella paljon tunnelman luomiseen.

Elokuvakokemus muutenkin oli eilen aika outo, sillä katsoin elokuvasta ensimmäisen tunnin normaaleilla äänillä, mutta toisen puolikkaan lähes ilman, johtuen keskeytyksestä kesken leffan. Toisen puolikkaan aikana siis ei ollut enää mahdolisuutta katsoa elokuvaa kunnon äänillä, sillä kello oli jo sen verran paljon. Elokuva oli kuitenkin siinämäärin mielenkiintoinen, että en malttanut odottaa seuraavaa päivää. Siisti juttu mikä tässä tilanteessa tuli taas esiin, oli se, että hyvät atmos effectit toimivat erittäin hienosti myös hiljaisilla äänillä, joskus jopa paremmin.

Leffa oli nimensä veroinen, eli hieman outo lintu, toisaalta todella mielenkiintoinen, mutta toisaalta todella mystinen. Monta kertaa joutui hieman miettimään missä ajassa liikutaan ja onko lopulta kyseessä Fratured-leffan tyyppinen illuusio vai todellisuus. Joka tapauksessa aika hyvä leffa ja mielenkiintoinen kaikin puolin. Kannattaa ehdottomasti tsekata.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s