Paratiisiranta

Muutaman päivän tauko leffoissa pienoisten kiireiden vuoksi ja tänään paluu taas leffojen pariin. Netflixissä jo muutaman päivän on kutkutellut leffa nimeltä Paratiisiranta. Ranskalainen leffa, eli jälleen kansainvälistä toimintaa. Mehdi on istunut 15 vuotta vankilassa samalla kun hänen rikostoverinsa ovat nauttineet huolettomasta elämästä Thaimaan rannoilla. Nyt on kuintenkin kakku istuttu ja aika palata nauttimaan omasta osastaan. Kaikki ei kuitenkaan ole ihan niin yksinkertaista, siinäpä lähtökohtaa riittämiin.

Leffa oli varsin lyhyt eli kesti vain karvan verran päälle puolentoista tunnin. Hyvä sinällää, sillä elokuva oli erittäin hyvä ja tiivis paketti ilman turhaa täytettä. Juoni oli alkuun kohtuullisen suoraviivainen, mutta loppuakohden saatiin mukaan sitten mutkiakin oikein kunnolla. Leffan juoni oli vähintäänkin kohtuullinen, mutta aavistuksen epäselvä. Juonenkäänteitä siihen oli kuitenkin varsin mukavasti saatu mukaan. Kuten yleensäkin, kansainvälisissä leffoissa on usein hyvinkin paljon potenttiaalia.

Näyttelijäkaarti oli varsin sopivaa tähän elokuvaa, vaikka mitään varsinaisia huippusuorituksia tässä ei nähtykään. Tykkäsin kuitenkin leffasta kokonaisuudessaan ja mennään selkeäsit positiivisen puolelle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s