Rampage Meets Bigger

Eilen tuli pikaisesti poikettu Filmtownissa ja sieltä tarttui poistoleffojen joukosta mukaan Dwayne Johnssonin Rampage Meets Bigger Leffa. Dolby Atmos äänet, mutta siitä huolimatta odotukset leffaa kohden aika alhaalla. Dwayne Johnsson on näyttelijä, joka jakaa omat aika vahvasti. Toisaalta leffoissa kuten Fast and Furious mies on aivan huikea, mutta muuten jättää paljon toivomisen varaa.

Koko miehen olemus jo itsessään on sellainen, että ei ihan joka rooliin sovi vaikka olisi kuinka hyvä näyttelijä. Tämä leffa nyt meni vielä ihan ok, mutta tässäkin muutamia todella häiritseviä kohtia kuten silloin kuin mies juoksi gorillaa karkuun ja hengitti ääneen kuin pikkulapsen tekojuoksussa välitunnilla. Jumanjia en ole vielä edes nähnyt, mutta fiilis siitä leffasta etukäteen aika sama, eli Johnsson ei vaan sovi tuohon rooliin mitenkään. No, mutta saa nähdä tuleeko tuo joskus katsottua.

Muuten leffa olikin sitten taas kuin suora kopio esim. Godzilla leffasta. Doupattuja monstereita yrittää valloittaa maailman, mitkään aseet eivät tehoa ja lopulta toinen tappaa toisen ja Gorillasta tulee elokuva hyvis. Olen nähnyt tälläisen leffan ennenkin, ja juonellisesti ei taas mitään annettavaa.

Hauskaa ja osuvaa huumoria leffan loppuun

Äänet leffassa toki subbarien puolesta ihan kivaa räminää, mutta Atmos sen sijaan ei antanut oikein mitään. Taka-kanavia ei juurikaan edes huomannut puhumattakaan Atmoksista. Leffan harvoihini hauskoihin kohtiin lukeutuu lopun sormimerkit, jotka oikeasti vähän jopa naurattivat. Tämä leffa menee koriin, tulipahan nähtyä, mutta ei kyllä herätä mitään suuria intohimoja katsoa uudelleen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s