Vendetta

Työpäivän päälle ehti tänään vielä katsomaan toisenkin elokuvan, tosin aikaa siihen ei ollut kovinkaan paljoa. Piti siis löytää nopeasti jokin kohtuulisen lyhyt leffa. Valinnaksi tällä kertaa päätyi Netflixin odottavien listalta vankilaympäristössä liikkuva Vendetta. Mielenkiintoiselta, mutta hieman köyhältä vaikuttava leffa, mutta ehdottomasti joskus katsottava.

Leffa ei lopulta ollut aivan niin huono kuin pelkäsin, ja juonessa itseasiassa oli jossain määrin jopaa hyvää yllättävyyttä ja hyviä käänteitä. Hyvänkin elokuvan pystyy usein pilaamaan heikoilla näyttelijöillä ja tässä elokuvassa vankilanjohtaja otti tuon roolin omakseen. Jep, tarkoituskin oli varmasti esittää jossain määrin reppanaa, mutta siitäkin huolimatta roolitus ei tässä tapauksessa ollut täysin onnistunut. Dean Cain Mason Danversin roolissa taas vastaavasti oli erittäin hyvä ja vakuuttava. Tähän rooliin olisi varmasti sopinut moni muukin tunnettu eturivin näyttelijä, mutta Cain täytti roolinsa täydellisesti.

Tässäkään elokuvassa ei verta säästelty ja tämän päivän teemaksi muodostu selkeästi kosto. Molemmissa tapauksissa menetyksenä jotain täysin korvaamatonta, jonka jälkeen ihmisen on varmasti vaikea miettiä enää tarkoituksia elämässään. Toki kostolla ei mitään varsinaisesti voita, mutta etenkin tässä elokuvassa fiilis oli hyvin vahvasti se, että onko tässä elämässä enää mitään muutenkaan jäljellä. Se, mihin tämä lopullinen kosto tosin lopulta kohdistui oli aika yllätävää.

Hyvä leffa ja lopulta mukavasti parempi kuin mitä ennakkodotukset itselläni oli. Rankkaa huttua, mutta toisaalta suosittelisin tätä sellaiseen kevyeen iltapäivän viihteeseen. Ihan katsomisen arvoinen leffa pienistä puutteista huolimatta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s