Fast & Furious 6

Vähiin käy ennen kuin.. ..viimeinen osa leffateatterista ulos! Tänään Fast &Furious kuudes osa ja sama loistava tykitys jatkuu. Tämäkin osa on tullut joskus nähtyä, mutta yllättävän vähän siitä oli jäänyt mieleen. Erittäin hyvä leffa ja ennen kaikkea äänet paranevat jakso kerrallaan joka kerta. Juonikin jatkaa kehittymistään, joten mikäs täsä nauttiessa.

Täytyy itseasiassa tässä vaiheessa todeta, että vaikka paljon on kesän aikana tullut tehtyä, niin varmasti yksi selkeästi parhaita hankintoja koko kesänä oli Panasonicin UB820 UHD soitin. Ennen tuon soittimen hankintaa koitin katsoa paria vanhaa Blue-Ray leffaa Playstation 4:sella, muuta kuvan laatu oli niin surkea, että jätin väliin. En edes saanut Playstationin kuvaa koko skriinin kokoiseksi jostain syystä.

Playstation 4 varmasti pärjää ihan hyvin vanhojen elokuvien kanssa äänenlaadun suhteen, mutta Panasonic nostaa kuvantason aivan uudelle levelille, ja ihan oikeasti vanhoja leffoja on taas kiva katsoa! En olisi uskonut aivan tälläiseen tilanteeseen ja pelkäsin, että nyt sitten pitää hankkia paljon UHD leffoja hyllyyn, mutta ei tarvitse, Panasonic nostaa vanhojen levyjen tasoa niin paljon.

Nyt edessä kuitenkin pari päivää taukoa leffoista. Katsotaan mitä kivaa sitä taas viikonlopuksi keksisi, mutta loppuviikko sen verran kiireistä, että leffat taitavat jäädä väliin. On tämä kyllä silti sen verran mukavaa ja iloa tuovaa hommaa, että eipä tässä malta kauaa leffahuoneesta poissa pysyä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s