See

AppleTV+ starttasi myös Suomessa eilen. En oikein ole vielä muodostanut asiasta mielipidettäni, hinta 5.99/kk on sinällään varmaankin ihan ok, mutta mitä sillä sitten saa. AppleTV+ sisältää elokuvia, mutta hinnat edelleen näyttävät olevan samat kuin Itunesissa. Lisäksi tulee sarjoja, kuten paljon rummutettu AppleTV+ orginal See. Miten tämä sitten vastaa Netflixiä tai jopa korvaa sen, en osaa vielä sanoa. Tällä hetkellä itselleni Netflix on lähinnä leffoja, joten ainakaan vielä en tule tätä hankkimaan tai ainakaan siitä maksamaan.

Tänään kuitenkin ilmaisena kokeiluna tuli katsottua kaksi ensimmäistä osaa sarjaa See. Ohjelman juoni on sinällään kiinnostava, se mikä hieman yllätti, että kuinka nopeasti sarjan alussa edetään. Tämä nyt ei välttämättä kerro sarjan kestosta vielä mitään, mutta mielenkiintoista nähdä onko tästä ajateltu monen vuoden ja tuotantokauden saagaa vai onko tämä vain yhden kauden tähdenlento. No, tämän varmaan osaltaan määrittelee katsojamäärät, mutta hieman identtinen fiilis tämän kanssa tuli kuin Game of Thronesin kanssa, mielenkiintoinen alku, mutta en ole vielä myyty. Toisaalta, enemmän kyllä olen vakuuttunut tämän ekasta kahdesta jaksosta kuin Game of Thronesista olin.

See-sarjaa on hehkutettu etenkin Atmos äänien kanssa, ja sarjan intro onkin vakuuttava. Elokuvan ääniraita on muutenkin ihan hyvä, mutta vielä ei aivan hehkutetun mukainen. Laadukkaalta sarjalta kuitenkin vaikuttaa alun perusteella. Tätä siis joutuu vielä hieman makustelemaan, tilausta en ole vielä tämänkään jälkeen tekemään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s