Kong – Skull Island

Katselin tuossa menneellä viikolla erästä Youtube videota, jossa listattiin Top-10 Atmos elokuvat. Kymmenen parhaan listalta omasta hyllystä joko katsottuna tai odottamassa näistä löytyi yhteensä seitsemän. Listan kärkipäässä yhtenä elokuvana oli King Kong leffa Skull Island, joka itseltä löytyy hyllystä, mutta koskaan ei ole vielä tullut sitä nähty. YouTube videolla kehuttiin erityisesti leffan ääniä, joten ei muuta kuin testaamaan.

Testattua myös tuli ja jälleen myös vähän jotain uutta. Nyt kun etukanavia vahvistaa erillinen vahvistin, saan kaikki kolme etukaiutinta napattua pois pelistä yhdellä napin painalluksella. Pohdin elokuvan aikana jälleen kerran tuota kysymystä front height/front atmos kaiuttimista, ja sitten sain ajatuksen testata, että mitä siellä Front Heighteissa ihan oikeasti liikkuu. Nappasin vahvistimen kiinni ja päätin katselin leffaa usean minuutin ajan ilman pääkaiuttimia.

Tästä jäi sikäli ihan hyvä fiilis, että ensinnäkin kokeilu oli erittäin mielenkiintoinen, ja toiseksi, tämän testin perusteella ei huolta, atmos äänet kuulostavat erittäin hyviltä. Leffa ylipäätään pitää sisällään aika paljon Atmokselle hyvää materiaalia, joten tämän olisi voinut katsoa vaikka kokonaan ilman (tai ehkä ei). Muutenkin leffan äänet ovat tosi hyvät, kuten vähän odotettavissakin oli.

Eipä ollut elokuva muutenkaan kyllä pettymys. Leffa tuli tosiaan nähtyä ensimmäistä kertaa ja tykkäsin, jopa yllättävän paljon. Elokuvan juoni oli jotakuinkin omaperäinen ja ihan vakuuttava etenkin tähän genreen. Elokuva sisälsi riittävästi huumoria ja vaikkakin osassa roolituksia olisi vielä ollut hieman toivomisen varaa. Kivaa viihdettä lauantaipäivän ratoksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s