6 Days

Tänään katseluun vaihteeksi hieman tosi teeveetä, eli tositapahtumiin perustuva 6 Days leffa. Leffa on ollut katselujonossa Netflixissä jo todella pitkään, ihan selkeästi tiedossa, että leffa pitää nähdä, mutta vuoroaan se sai odottaa aika pitkään. Varsinaista syytä leffan odottamiseen en tiedä, mutta jotenkin se vaan on aina tullut kierrettyä, vaikka se aina nenän edessä onkin ollut.

Leffa sijoittuu 1980 luvun Englantiin, jossa aseistautuneet ulkomaalaiset kaappaavat Iranin lähetystön. Sen jälkeen alkaa piinaava kuuden päivän väsytystaistelu. En tunne historiaa riittävän hyvin, mutta leffasta jäi jotenkin sellainen fiilis, että tässä tapahtumassa on luotu suuntaviivoja tähän päivään asti ja edelleen kestävään taisteluun terroristeja vastaan.

Leffa oli ihan hyvä, mutta millään mittarilla ei niitä parhaita mitä on tullut nähtyä. Kuva ja ääni olivat heikkoja (ei ollut tarkoitustaan varmasti olla parempia), mutta mikään äänen ja kuvan elämys tämä ei ollut. Viihteenä kuitenkin ihan hyvä, ja kuten aina, tositapahtumiin perustuvat leffat kyllä kiinnostavat paljon. Tästäkään tapahtumasta en varsinaisesti sen enempää tiennyt, joten voin sanoa jälleen oppineeni jotain uutta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s