Fury

Tänään aamulla hetki aikaa leffaan, joten ei muuta kuin katsomaan. Olen ostanut jo todella kauan sitten Itunesista Fury:n, mutta siellä se on odotellut katsojaansa jo pitkään. Suurin syy elokuvan hankintaan oli Atmos äänet, joten sikäli nyt oli hyvä aika sitä katsella.

Leffa oli ihan hyvä, mutta ei valitettavasti päässyt aivan Hacksaw Ridgen tai American War Fighter tasolle. Elokuvassa oli juoni, ehkä aavistuksen keveähkö sellainen, mutta juoni kuitenkin. Elokuvassa seurattiin käytännössä vain yhden panssarivaunuryhmän toimintaa sodassa Saksalaisia SS-miehiä vastaan. Miehiä kuolee viereltä, mutta yksi ryhmä pysyy pystyssä, ainakin melkein. Lopulta jäljellä on enää viis miestä saman verran satoja Saksalaisia. Elokuvan taistelukohtaukset ovat hienoa katsottavaa ja kuunneltavaa, mutta muuten Atmos raita jää hieman vajaaksi. Varsinaisia Atmos effektejä on jonkin verran, mutta isolta osalta elokuva oli kuitenkin hiljaista keskustelua. Elokuvan äänet olivat jopa niin hiljaiset, että välillä piti miettiä onko kaikki hyvin.

Elokuva oli kuitenkin ensimmäinen varsinainen testi uudella vahvistimella ja pitää sanoa että voin olla todella tyytyväinen. Edelleen haluan korostaa, että en tiedä faktaksi onko huone parempi kuin ennen, mutta omaan korvaan kaikki kuulostaa selkeämmältä ja tarkemmalta. Äänet ovat kovalla (db mittarinkin mukaan), mutta kuuntelu ei rasita yhtään korvaa. Myös äänien eroteltavuus on mielestäni parantunut entisestä.

Tänään tuli pitkästä aikaa testattua myös jotain muuta, eli popparikonetta. Sellainen on huoneessa ollut pitkään, mutta mikään suuri popparien fani en kuitenkaan ole. SpaceChange Youtubessa kuitenkin esitteli videollaan joka huoneen pakollista popparikonetta, joten siitä innostuneena piti laittaa itsekin popparit tulille. Onhan ne nyt hyviä ja nopea valmistaa, joten mikä ettei useamminkin. Lisäksi popparit jotenkin tuovat huoneeseen myös leffateatterin tuoksun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s