How it ends

Leffailta vaimon kanssa, tietää hieman hiljaisempia ääniä ja täydellistä keskittymistä leffaan (kännykkää ei uskalla käyttää). How it Ends on ollut pitkään Netflixissä ja olen koko ajan tiennyt kyseisen leffan sisältävän Atmos äänet. Jostain syystä kyseinen leffa ei ole kuitenkaan koskaan juurikaan kiinnostanut, nyt oli kuitenkin hyvä hetki se katsoa koska muutakaan ei löytynyt ja toisaalta välillä Atmos äänetkin kuulostavat hiljaisellakin hyvältä.

Leffa oli aika outo, ja siinä oli paljon erittäin outoja kohtia. Yksi suosikkikohdistani oli kyltti ”vankila-alue. varo liftaajia?” Siis mitä? Onko vankila-aluella yleensäkin paljon vaarallisia liftareita. Muita outoja juttuja leffassa oli lähestulkoon kaikki mikä liittyi Tomin hahmoon. No lopulta mies myös kuoli ”kylkiluun murtumaan”, tai ainakin sellaiseen käsitykseen minä jäin. No kaipa siihen voi kuolla, jos esim kylkiluu rikkoo keuhkon, mutta siltä nyt ei ihan ainakaan alkuun vaikuttanut. Toisaalta keuhkoissahan oli jotain vikaa, ja siksi putki suoraan rinnasta läpi ilman mitään kipuja tai reaktioita. No onneksi kaikki tämän jälkeen taas oli hyvin. Kaikenlaista.

Enpä ole enää leffan jälkeen yhtään yllättynyt että leffa ei ole kiinnostanut. Aika huono leffa ja äänetkään eivät tällä kertaa pelastaneet. Jotain tuli kuitenkin leffan aikana testattua ja se oli uudelleen sijoitetut taka surround kaiuttimet. Edelleen valmistautumista Auro 3D aikaan päätin hieman uudelleen sijoittaa taka surroundit niin, että ne ovat katon rajassa ja suunnattuna kohti kuuntelupaikkaa. Tein niille itse kiinnitysraudat, koska netistäkään ei mitään järkevää näyttänyt löytyvän. Saapa nähdä miten seinällä tulevat pysymään, toivottavasti. Aikaisemmin kaiuttimet olivat suoraan kiinni takaseinässä ja esim toisen diskantit suoraan kohti takan seinää. Uusi sijainti on ehdottomasti parempi ja innolla odotan kun pääsee Auro 3D:tä testailemaan.

Huomenna sitten jos luoja (posti) suo, niin pitäisi tulla materiaalit uusin Front Height kaiuttimiin. Ne pitivät tulla jo perjantaiksi, mutta yllättäen taas postin Express paketti ei ollut nimensä veroinen. Eipä ole ensimmäinen kerta kun posti ei kulje, kuitenkin jenkeistäkin asti express paketin saa varmasti päivässä perille (ellei tuli loppu matkaa postin kautta). Innolla odotan mitä huominen tuo tullessaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s