John Wick 3 (uusinta)

Jep, toivottavasti että jättänyt lukematta vain katsoen otsikkoa, tämä ei siis ole vahingossa tuplana tullut postaus, vaan ihan oikeasti katsoin leffan tänään uudelleen alusta loppuun. Hulluksi sitä voisi kai alkaa itseään jo kohta kutsua, tai no ainakin leffafriikiksi jos ei muuta. Itunesissa leffan vuokra-aika on 48 tuntia, joten hyvin ehti samalla hinnalla leffan katsomaan vielä uudelleenkin.

Pähkäilin tuossa illan suussa mitä sitä tänään katsoisi ja samalla laitoin musiikin taustalle pyörimään. John Wick oli edelleen mielessä, ja jälleen tuli tunne, että jotain nyt vaan ei toimi. Kävin koittamassa molempia subbareita, ja kyllä nekin päällä olivat. Siitäkin huolimatta jokin ei nyt kuulosta siltä kuin pitäisi. Lähdin siis hieman selvittelemään asetuksia ja etsimään syytä dynamiikan vaimeuteen. Edes musiikissa subbarit eivät kuulosta nyt hyvältä, joten joissain on oltava vikaa. No onneksi tällä kertaa vika löytyikin yllättävän helpolla, ja voisi jopa sanoa, että hyvä niin. Keskustelua paljon seuranneena Audyssey ja sen asetukset jakavat paljon mielipiteitä. Kannattaako sitä käyttää ja jos niin kannattaako Dynamic EQ tai Dynamic Volumea käyttää? Monella tuntuu palstoilla olevan ajatus siitä, että molempi parempi, riippuu täysin kuuntelija preferensestä. No, oman mieltymykseni voin nyt 100% varmuudella sanoa, eli Dynamic EQ oli pois päältä ja se sai John Wickin kuulostamaan laimealta. Itselläni tämä asetus on jatkossa aina päällä, niin ison eron se tuo nautintoon, ainakin minun päässäni.

Nyt siis vihdoin John Wick kuulosti jälleen John Wickiltä, vaikkakin edelleen kaipaisin sitä Atmosta tähän. Leffa oli huomattavasti mielyttävämpi tällä kertaa (jopa uudelleen) katsoa, mutta sinällään mielipiteeni itse leffasta ei kyllä muuttunut mihinkään. Myös elokuvan volyymin sai jättää tällä kertaa paljon pienemmälle (-4db), sillä dynamiikka elokuvassa toimi tällä kertaa ilmankin. Katsoin muuten myös eilen sen jatko-osan tilanteen, eli vähemmän yllättäen sekin aikataulu on jo jokseenkin tiedossa, eli toukokuussa 2021 näillä näkymin John Wick 4 elokuvateattereissa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s