Extinction

Tänään piti taas hetken aikaa etsiä ja miettiä mitä sitä katsoisi. Lopulta päädyin Netflixin tarjonnasta elokuvaan Extinction. Mielessä oli jotain järkevää, mutta toisaalta oli myös haluja kunnon ääniin. Tämä leffa lopulta ei ehkä ollut se järjen jättiläinen jota hain, mutta ihan mielenkiintoinen joka tapauksessa. Äänetkin olivat ihan ok, vaikka ei nyt kuitenkaan mikään ihan älytön iloittelu. Mikael Penaa myös mukava nähdä leffan pääroolissa, yleensä miestä on tullut nähtyä enemmänkin apurooleissa. Oliko se sitten hyvä vai huono asia, en vielä tämän leffan perusteella sano mitään. Hyvin mies joka tapauksessa pärjäsi.

Se mikä tästä leffasta tosin lopulta teki aika mielenkiintoisen oli leffan juoni. Leffan alku oli hyvinkin perinteinen, alienit hyökkää ja tuhoaa koko mailman. Tarvitaan joku joka maailman pelastaisi ja siinä sivussa myös rakkaansa. Koko homma kuitenkin kääntyy todella yllättäen päälaelleen kun selviää, että itseasiassa hyökkääjät ovatkin ihmisiä ja päähenkilöt robotteja. Tätä en nähnyt tulevan. Robotit ovat vallanneet planeetan ja ihmiset ovat alienien puvuissaan tulleet valloittamaan sitä takaisin itselleen. Leffa kestää vain puolitoista tuntia, olisi voinut kestää tällä kertaa pidempäänkin, mutta tähän aikaa joka tapauksessa hyvä juoni ja kerrankin tämän tyyppiseen leffaan jotain hieman uutta tulokulmaa. Kiva iltapäivä.

Aamulla tuli myös tehtyä hieman viimeistelyjä huoneen ulkonäköön. Ei oikein saa kuvissa näkymään, mutta tarkoituksena oli peittää päätyseinän rumat kohdat mustalla tasaisella kaiutinkankaalla. Pikku juttu, mutta livenä nähtynä parantaa leffahuoneen ulkonäköä huomattavasti. Paljon tullut myös edelleen mietittyä sitä Auro 3D asiaa. Mitä se vaatisi, uudet front height kaiuttimet? Lisää tai muutoksia surround osastolle? Mitä jos laittaa eteen pienet lisäkaiuttimet niin pitääkö niiden mätsätä pääkajarien kanssa ja olisiko niille edes tilaa? Pitääkö etuseinää taas muuttaa vai mitä se vaatisi? Riittääkö Denonini säädöt koko juttua järkevästi rakentaa? Paljon kysymyksiä joihin tulee ehkä vastauksia joskus tai sitten ei.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s