Godzilla 2014

Godzilla vuodelta 2014 piti nähdä ennen uuden Godzillan tuloa vuokralle Itunesiin, joten tänään olikin sitten aika katsoa hieman lisää Godzillaa. Odotusarvo edelliseen oli hieman paremmat äänet, mutta sama vanha ajatus. Toki myös kuvan laatuun oli odotettavissa paljon parannusta.

No sitä saa mitä tilaa, leffa oli selkeästi tuotu 2010-luvulle. Äänet eivät olleet atmos (mikä edelleen ihmetyttää jos kerran paljon vanhempikin versio oli), mutta siitäkin huolimatta leffa oli vakuuttava. Etenkin kaikki todella alas menevät kohdat olivat todella vakuuttavia ja nautinnollisia ja niitä todellakin oli paljon. Se mistä ennen kaikkea tykkäsin oli se, että vaikka bassot kouraisivat syvältä ja kovaa, olivat ne kuitenkin täysin nautinnollisia, ei häiritseviä.

Kuvan laatukin oli aika hyvää tasoa, vaikkakin puhuttiin taas aika tummansävyisestä kokokonaisuudesta. On kuitenkin kiva huomata, että 4k-tykin kautta tummatkin kohdat näyttävät nykyään näyttäviltä ja selkeiltä. On hienoa, että Itunes pystyy tarjoamaan erittäin laadukasta kuvanlaatua, vaikka esim. Netflix ei siihen aina pysty. Itunesin leffat ovat aina laadultaan todella hyviä, lukuunottamatta tietysti joitain todella vanhoja leffoja.

Leffana tämänkään ei maata mullistanut, mutta ihan kiva katsottava, jotenkin kuitenkin parempi kuin edellinen. Ennen kaikkea tämä herätti lisää nälkää uusinta Godzillaa kohtaan, nyt voi sanoa, jo oikeasti että sitä odottaa. Leffassa oli myös jännä, että koko maailma vastaan Godzilla kääntyikin yllättäen päälaelleen, eli Godzillasta onkin tulossa kovaa vauhtia ihmisen kaveri sodassa muita örkkejä vastaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s