Godzilla

Tänään sain vihdoin Itunesin tilitiedot taas kohdilleen (luottokortti uusiutui) ja maksut läpi. Oli siis tullut aika katsoa ensimmäinen versio (tai siis ei todellakaan ensimmäinen) vuodelta 1998. Godzilla historia ulottuu aina 1954 asti ja sen jälkeen elokuvia on tullut useita kymmeniä. Oli silti aika jännää, että tässä elokuvassa oli Dolby Atmos äänet, vaikka muuten elokuvasta ei varmasti jäänyt epäselvää, että se ei ollut tällä vuosituhannella tehty. Seuraava versio onkin sitten vuodelta 2014 ja sekin varmasti tulee tässä vielä katsottua. Toisaalta taas ihmetyttää, sillä ainakaan Itunesissa tämän leffan kohdalla ei Atmos ääniä luvata.

Luulin, että olin tämän leffan nähnyt ennenkin, mutta en kyllä ollut. Taisin sekoittaa leffan itseasiassa vanhaan King Kong leffaan, jossa myös New York City joutui aika koville. Sinällään tässä leffassa oli kiva palata Madison Square Gardeniin, paljon hyviä muistoja kyseisestä paikasta, vaikkakin tässä leffassa pyhättöä ei ihan ansaitulla kunnioituksella käsiteltykkään. Leffan juoni oli jokseenkin johdonmukainen ja sikäli leffa oli ihan katsottava. Mikään spektaakkeli tästä ei muodostunut, mutta varmasti ihan katsottava ja hyvä että katsoin ennen seuraavaa. Ennen kaikkea odotukset King Of Mosters 2 kohtaan on todella suuret, etenkin äänten ja visuaalisten tehosteiden osalta. Potenttiaalia todellakin löytyy.

Vähän tuli tässä leffan aikana sählättyä muutakin. Näin jossain Youtube pätkässä juuri kuinka REW:iä käytettiin livenä. Ei siis testisignaalin kanssa, vaan ihan leffan aikana. Pakkohan sitä oli heti testata, ihan uteliaisuuden vuoksi. Mitään varsinaista käyttöä sille en tässä vaiheessa tiedä, mutta selvitellään lisää. Kiva lelu kuitenkin.

Tässä REW:in kuvaa ”peakeistä”
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s