In the shadow of the moon

Tämän päivän aiheena oli löytää jotain äänellisesti hyvää. Ensimmäisenä mielessä oli Kingsman, joka löytyy vielä hyllystä UHD-levynä, mutta valitettavasti ja yllättäen tässä levyssä ei ollutkaan Dolby Atmos ääniä lainkaan. Outoa. Seuraavaksi mielessä oli katso Godzilla, uusin kuitenkin antaa edelleen odottaa Itunesissa itseään. Samalla kuitenkin huomasin, että Itunesista löytyy myös vanhempi ykkösversio Godzillasta, joka vastaavasti (myös hieman yllättäen) löytyy Atmos äänien kanssa. Jostain syystä Itunes ei kuitenkaan tänään toiminut, joten tämä leffa jäi tällä kertaa katsomatta. Harmi sinällään, sillä kohta tulee kuitenkin kakkososa, joten ensimmäinen olisi kiva katsoa ennen sitä, etenkin kun äänet on Atmos. Toisaalta taas ei harmita yhtään näin jälkikäteen, sillä In the Shadows of the moon osoittautui myös loistavaksi leffaksi.

In the Shadow of the Moon valikoitui jälleen Netflixin puolelta aika nopeasti. Tätä elokuvaa itseasiassa Netflix tarjosi Dolby Atmos elokuvaksi, mutta sitä en lopulta kuitenkaan saanut. Leffa oli mielenkiintoinen, hieman tulevaisuuteen ja mielikuvitukseen suuntaava, mutta kuitenkin minun makuuni riittävän maanläheinen. Leffan juoni oli erittäin mielenkiintoinen ja pysyi koko leffan ajan johdonmukaisena. Yllätyksiä tuli ja kokonaisuus alkoi koko ajan hahmottumaan paremmin ja paremmin.

Se mistä etenkin leffassa tykkäsin, oli se, että siinä oli jotain omaperäistä ja erilaista. Leffassa oli riittävästi huumoria, mutta toisaalta myös riittävästi vakavuutta. Leffan näyttelijätyö oli mielestäni hyvää ja leffaa oli ylipäätään kiva katsoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s