Inside Man – Most wanted

Pitkästä aikaa taas elokuva sitä genreä, jota ehkä eniten tykkään katsoa. En varsinaisesti ennen elokuvaa edes tajunnut tämän elokuvan olevan jatko-osa vuonna 2006 ilmestyneelle Inside Man elokuvalle, vaikka tosin nimi kuulosti todella tutulta. En rehellisesti sanoen ehtinyt tutustumaan, sen verran nopeasti elokuva näytti hyvältä ja piti valita katsottavaksi. Nopeasti asia kuitenkin selvisi ja pääsin juonesta kiinni. Jälleen elokuva Netflixin USA puolelta, jossa suuri määrä dialogia teki elokuvan katsomisesta ajoittain haastavaa, mutta menoa se ei pahemmin haitannut. Elokuva oli joka tapauksessa erittäin hyvä. Aml Ameen ei missään vaiheessa päässyt aivan Denzel Washingtonin tasolle, mutta sitä nyt kai on väärin edes pyytää. Hyvin mies kuitenkin selviytyi roolistaan.

Juoni sinällään oli taas nerokas, eikä oikein missään vaiheessa pystynyt tapahtumia ennakoimaan. Tällaisia elokuvia pitäisi olla tai löytää paljon lisää. Äänissä ei tällä kertaa ollut mitään ihmeellistä, mutta se ei tässä elokuvassa ollut tarkoituskaan. Toki parit räjähdykset toimivat hienosti. Kaiken kaikkiaan erinomainen elokuva aloitus tälle viikonlopulle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s