Avengers – End Game

Tämän leffan katsomista onkin tullut jonkin aikaa odotettua, syynä lähinnä löytää aikaa kolmen tunnin paukutukselle. Tämä sama syy itseasiassa taisi olla myös miksi tämä jäi leffassa katsomatta, vaikka se taisi jossain vaiheessa käydä mielessä. No, nyt se tuli katsottu ja mitä jäi käteen? Ensinnäkin tämänkin leffan odotusarvo on lähinnä visuaalisissa effekteissä ja äänissä. Siihen odotukseen leffa kyllä vastasikin sitten oikein urakalla. Leffa oli alusta lähtien oikein kunnon tykitystä ja subbarit joutuivat todellakin tänään töihin. Hieman edellisen päivityksen jäljiltä tosin jouduin vääntämään subbarien volyymiä kovemmalle, mutta loppua kohden kokemus oli todella mahtava.

Se tosin mikä hieman mietityttää, että näillä asetuksilla päästään vaimentumattomana ”vain” noin 18hz kun edellisillä mentiin ehkä vielä hieman alemmassa. Onko tuo ongelma, ehkä ei. Tätä varmasti tulee taas testattua kun John Wick 3:seen pääsee kotona käsiksi. Joka tapauksessa äänet olivat aika miellyttävät ja jaksoi hyvin kolmen tunnin elokuvan katsoa korvia ärsyttämättä. Aavistuksen vielä voisi mahdollisesti säätää subbarien ja pääkajarien viiveitä. mutta niihin en ole vielä jaksanut lähteä.

Yksi asia mikä edelleen aina Marvelin leffoja katsellessa suuresti harmittaa on Dolby Atmosin puute Itunesissa. Tähänkin leffaan Atmos olisi varmasti tuonut vielä sen pienen lisän nautintoon. Alkuperäisenä leffa kuitenkin on Atmos. Näillä kuitenkin mennään, katsotaan tuoko Disney+ asiaan muutosta ja tuleeko sitä itse maksettua. Joka tapauksessa tämä Avengers saaga sai tässä päätöksensä ja Marvelin hahmoja elokuvassa parveili oikein kunnolla. En nyt sitten tiedä kuinka paljon tämä saaga on itselleni antanut, ei ehkä paljonkaan, mutta monelle sarjakuvan ja Marvelin faneille sitäkin enemmän. Kyllähän Marvelin leffat yleensä kaikki ovat hyvinkin katsottavia ja ennen kaikkea näyttäviä, mutta hieman syvempää juonta näihinkin aina kaipaisi. Ihan kiva ilta päivä joka tapauksessa.

Keskiarvo ei ole koko leffasta vaan pieni pätkä, mutta 105,6db on varmasti lähinnä päivän parasta. Ison omenan Isensessä mittasin parhaillaan 109db. Ylemmäskin kyllä pääsen, mutta on se tarpeellista, en tiedä..

Tätä postausta kirjoittaessa muuten istun parhaillaan leffa huoneessa ja kuuntelen musiikkia. Pakko sanoa, että PB16 ja Klipsch 280F kuulostavat kyllä yhdessä ihan mielettömän hyviltä. Monitor Audioiden jälkeen musiikkikin on saanut aivan uuden sävyn. Musiikki on paljon pehmeämpää ja lempeämpää. Musiikki, jota itse kuuntelen on saanut aivan uuden tason, josta nautin todella paljon. Eihän tämä järjestelmä tietenkään mikään 100000 euron musiikkikokemus ole, mutta ei ole tarkoituskaan. Sanoisin, että hinta-laatusuhteella kuitenkin aika toimiva setti. Minä ainakin nautin enkä kaipaa mitään muuta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s