Game over, Man!

Lauantai-iltaan piti löytää vähän huumoria ja Game Over, Man! on ollut odottamassa listalla pitkään. Katsoin tätä leffaa jo jossain välissä muutaman minuutin, mutta totesin, että ei vaikuta hyvältä. No, annoin leffalle toisen mahdollisuuden. Huumori on vaikea laji. Todellisia klassikkoja kuten Kauhea Kankkunen yksi tulee eteen harvoin. Jotenkin tuntuu, että etenkin toiminnan ja huumorin yhdistäminen on näistä huumorileffoista se kaikista vaativin. Tälläkin kertaa tämä leffa ei kovinkaan paljona naurattanut. Se, että räjäytetään jonkun pää vahingossa kun painetaan väärää nappia ei ainakaan minua saa enää nauramaan. Tappamista on leffoissa jo muutenkin aivan riittävästi, huumorileffat voisivat minun puolestani siis olla jotain muuta.

Katson nykyään enää harvoin komedioita, etenkin kaikkea tätä grazy komedia osastoa. Ne yllättävät positiivisesti vaan niin niin harvoin, että en viitsi edes vaivautua. Tämäkin leffa oli aika surkea suoritus niin näyttelemisen kuin juonenkin osalta. Toisaalta parempia leffoja saattaisi löytyä kyllä Itunesin puolelta tai levyltä, mutta vielä harvemmin ole valmis komedioista maksamaan. Yhtään sellaista leffaa en ole tainnut vuosiin ostaa, jossa äänet ei olisi pääasia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s