Pitkä Tyttö

Myöhäisiltaan tuli sitten yllättäen vielä toinenkin leffa vaimon halutessa lähteä katsomaan Pitkä Tyttö leffaa Netflixistä. Romanttinen komedia, nuoriso komedia, draama komedia tai mitä tahansa genreä tähän elokuvaan nyt sitten haluaakaan käyttää. Olen itsekin ollut aina luokan pisimpiä, joten sinällään mitään yllättävää tämän nuoren naisen elämässä juuri minulle ei ollut. Kysymykseen ”tuuleeko siellä ylhäällä” on itsekin tullut monta kertaa vastattua.

Leffa oli ihan ok, ja toisaalta taas kiva välillä katsoa leffaa myös todella hiljaisilla äänillä. Toisaalta myös seura oli loistavaa, eli kiva kun ei tarvitse aina katsella leffoja myöskään yksinään. Vaimo sinällään ei tykkää kovista äänistä ylipäätään, joten action leffoissakin äänet ovat aina paljon pienemmällä yhdessä katsoessa. Tällä kertaa myös Netflix toimi kunnolla, vaikka tälläkin kertaa Netflixin käynnistäminen vaati vierailun ExpressVPN sivustolla. En ymmärrä miksi tämä tapahtuu, mutta sitäkin on kai pakko taas alkaa selvittämään. Heillä on sinällään aktiivinen ja hyvä asiakaspalvelu, mutta aikaa jokaisen asian selvittämiseen aina menee. Heillä kuitenkin on tapana aloittaa selvitys aina pisteestä A, vaikka ongelman tietää jo itse johtuvan jostain monimutkaisemmasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s