Falling INN Love

Pientä päänsärkyä ilmassa, joten tänään piti löytää jotain hieman rauhallisempaa katsottavaa. Selasin läpi Itunesin suomitarjontaa, mutta mitään mielenkiintoista sieltä ei löytynyt tälläkään kertaa. En tiedä onko vaan mennyt pitkään ettei Suomessa ole tehty itseäni juurikaan kiinnostavia leffoja vai miksi en ole pitkään aikaan löytänyt mitään mielenkiintoista. Onko Itunes suomitarjonta vain poikkeuksellisen heikkoa? Lopulta löysin Netflixistä mielenkiintoiselta vaikuttavat romanttisen komedian. Tässä genressä yleensä löytyy vain kahdenlaisia leffoja, tosi huonoja tai tosi hyviä. Onneksi tällä kertaa kohdalle osui jälkimmäinen.

Falling INN Love ole erittäin lämminhenkinen ja hauska romanttinen komedia. Juoni ole hyvin erilainen kuin monessa muussa vastaavassa, eli tykkäsin. Se mistä ennen kaikkea tässä leffassa tykkäsin oli loistava näyttelijätyö. Molemmat päähenkilöt Christina Milian ja Adam Demos hoisivat omat ruutunsa todella luonnollisella ja vakuuttavalla tavalla. Adam Demosista tuli hyvin monessa kohdassa mieleen edesmennyt Fast & Furious tähti Paul Walker. Jotenkin samaa aksenttia ja olemusta molemmissa. Oikeastaan ainoa asia joka elokuvassa jäi harmittamaan oli todella surkea kuva. Kuvanlaatu elokuvassa piti olla Ultra HD, mutta jostain syystä oma verkkoni ei tänään suostunut yhteistyöhön. En muista, että leffahuoneessani leffa olisi koskaan katkennut huonon verkon takia kesken elokuva, tänään se tapahtui useasti. Ärsyttävää, enkä edes tiedä mistä se johtui.

Luonnollisesti äänet eivät olleet tänään se juttu, mutta niistäkin tuli muutamia ajatuksia. Katsoin juuri aamulla Youtubesta pitkän videon, jossa puhuttiin elokuvien äänien miksaamisesta ja haastateltavana oli henkilö joka niitä oikeasti työkseen tekee. Paljon mielenkiintoisia juttuja, mutta tässä elokuvassa ajatukset lähinnä liikkuivat siinä kuinka vähän tälläinen elokuva vaatii äänitehosteita. Varmasti äänien tekijälle hyvin erilainen tehtävä kuin esimerkiksi haastatellun mainitsema John Wick. Yksi kohtaus tähänkin elokuvaan kuitenkin oli saatu, eli kohtaus, jossa Christiina Milan vietti ensimmäistä yötä uudessa talossa ja valtava myrsky pauhasi ulkona. Varmasti äänisuunnittelijan joulu, nyt laitetaan koko elokuvan äänet samaan kohtaukseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s