Seal Team Six

Illan toisena leffana tuli katsottua jo pitkään listalla ollut Seal Team Six Netflixistä. Tosi tarina ja paljon todellista materiaalia Osama Bin Ladenin kiinniotosta. Elokuva avaa jonkin verran suurta mysteerin verhoa Usan Seal Teamin koulutuksesta ja elämästä. Tästä elokuvasta ei voi varsinaisesti sanoa, että uskomaton tarina. Tarina on hieno tarina onnistumisesta, mutta toisaalta kaikki elokuvassa ja varmasti myös osaltaan Seal Teamin maineesta johtuen vaikuttaa siltä, että tässä operaatiossa mikään ei voinut mennä pieleen. Kyse on pienistä marginaaleista ja pienistä yksityiskohdista, mutta jotenkin kaikki tuntuu olevan niin tarkkaan suunniteltua, että operaatio on vaan tuomittu onnistumaan. Mieleenpainuvin asia elokuvassa kuitenkin on Obaman rooli. Pakkoa sanoa, että Barack Obamaa on todella ikävä ottamatta kantaa sen kummemmin Trumppiin ja Trumpin politiikkaan. Olkoon teot sitten mitä tahansa, niin Obama on uskottavin presidentti Yhdysvalloissa koskaan, Trump puolestaan julkisuuden henkilö.

Elokuvan kuvan laatu oli taattua Netflix HD laatua, eli paljon mustaa ja rakeita. Tässä tapauksessa sen tosin hyvin ymmärtää, sillä iso osa materiaalista oli todellista satelliitti kuvaa ja yötä. Kokemuksena leffa oli positiivinen ja mielenkiintoinen. Ehdottomasti näkemisen arvoinen elokuva.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s