Expo

Pitkästä aikaa taas vastaan tuli aika kehno elokuva. Leffan juonesta olisi varmasti saanut paremmankin tuotoksen aikaiseksi, mutta tällä kertaa elokuvan näyttelytyö muistutti lähinnä selkokielisiä uutisia. Kaikki repliikit olivat todella lyhyitä ja vähän niin kuin pelkkiä heittoja tyhjille seinille. Näyttelijöiltä puuttui kaikki tunne ja eläytyminen. Leffa ei muutenkaan tarjonnut paljon. Paljon enemmän ja vähemmän nonsense väkivaltaa ilman mitään varsinaista pointtia. Tätä herran lääkkeiden syöntikään en aivan täysin ymmärtänyt, pari pilleriä naamaan ja ilman asetta vaikka armeijaa vastaan. Lopulta jokainen taistelu päättyi kuitenkin silmien sumenemiseen ja turpakeikkaan. Tylsää. Yksi hieno elementti tässä elokuvassa kuitenkin tuli ja se oli kuvakulma, jossa kuvattiin päähenkilön silmin erästä taistelukohtausta. Tuli hieman mieleen nuoruuden taistelupelit, kuten Quake ja muut vastaavat.

Äänien kohdalla koitin taas jotain uutta. En ole koskaan ennen koittanut Dialog Enhanceria, nyt ajattelin koittaa. Laitoin tuon asetuksista suoraan ”no” asennosta maksimiin ja toivoin todella kuulevani eron. En tiedä oliko syy enemmän leffassa vai tässä asetuksessa, mutta leffan puheraita todellakin kuulosti hyvältä. Aion ehdottomasti jatkaa tätä kokeilua ja selivittelyä myös jatkossa. Olen aavistuksen kamppaillut sen kanssa, että pitääkö äänet laittaa jopa liian kovalle saavuttaakseni parhaan kokemuksen. Subbarien äänien lisääminen ja nyt tämä kuitenkin auttavat tasaamaan tuota tilannetta mukavasti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s