Game of Thrones 5-7

Niinhän siinä sitten kävi, että kaikki kaudet piti katsoa yhteen putkeen ja nyt ollaan siis viimeisen kauden ovella. Sitä valitettavasti ei ennen joulukuuta taida saada (kuin ehkä tilaamalla HBO:n), joten nyt pidetään pieni tauko ja keskitytään taas vaihteeksi elokuviin. Game of Thrones on ollut hauska katsoa ja jopa jonkin verran koukuttava ( ei siis pakkopullaa), mutta kyllä kunnon leffoja onkin sitten jo kova ikävä.

Puhuin jo aikaisemmin siitä, että iso syy Game of Thronesin katsomiseen oli Äänissä ja kuvassa, nyt niistä on saatu paljon kokemuksia. Subbari on ollut välillä päällä ja välillä pois (hieman riippua kellonajasta, mutta kyllähän Game of Thrones muutamia hienoja elämyksiä silläkin saralla tarjosi. Jos tämä nyt ei ole varsinaisesti ollut mitään subbarin juhlaa, niin atmos ääniä on mielestäni käytetty aika kivasti. Jopa pienemmillä voluumeillä paljon hienoja juttu. Mieleen jäi etenkin yksi kohtaus, jossa käveltiin/hypittiin jonkin bunkkerin tyyppisen päällä ja atmos kaiuttimet saivat todella tuntumaan, että itse olin siellä punkkerissa ja pään yläpuolella tapahtui paljon. Toki sitten, jos jossain tekstissä mainitsin dronet uudeksi lentokoneeksi, niin tässä lohikäärmeet hoitelivat hienosti sitä virkaa.

Nyt siis odotellaan sitä viimeistä huipennusta, eli kahdeksatta kautta. Odotukset ovat korkealla, mutta ei nyt mitään elämää suurempaa. Mielenkiinnolla odotan ja loppu pitää ehdottomasti nähdä, mutta jaksan sitä kyllä odottaa. Taitaa olla jopa tulossa UHD versiona, joten olisikohan vaikka joulupukille toiveeksi?

Huomenna sitten onkin aika suunnata Habitareen ja etenkin Hifi-messuille tutustumaan. Saa nähdä mitä kivaa sieltä löytyy, vai löytyykö mitään. Huone on todella loistavassa kunnossa, mutta edelleen se yksi iso asia, joka jaksaa mietityttää on se toinen subbari. Olen viime aikoina viettänyt todella paljon aikaa asiaa tutkien ja edelleen jokaisesta lähteestä tulee suosituksia hankkia toinen subbari ja mielellään samanlainen PB16. Erittäin iso sijoitus, mutta onko se sittenkin sen arvoinen. Kuinka hyvän tuosta huoneesta oikeasti voi saada, jos sinne laitetaan vielä toinen monsteri mellastamaan? Ainakin huoneen vasteen sillä todennäköisesti saa täydelliseksi, niin paljon MiniDSP yhdistettynä SVS:n omiin säätömahdollisuuksiin yhdistettynä antaa mahdollisuuksia. Kovasti houkuttelee, saa nähdä mitä tapahtuu..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s